Bine ai venit in lumea nasterilor frumoase si implinitoare!
0744 641 558
ditta@dittadepner.ro

Consultanta individuala

Consultanta individuala online (ZOOM)

Vrei sa te vindeci de frica, de rusine, sau vreo durere fizica sau Sufleteasca?

Te simti respinsa, mai ai anumite resentimente fata de cineva, te simti rigida in actiuni sau comportament?

Poti rezolva orice trauma sau amintire neplacuta si iti poti recapata increderea risipita in acele experiente.

Vindecarea ranilor tale iti va aduce o transformare interioara profunda, recunostinta fata de tot, iti vei recapata viata traita cu entuziasm si bucurie in aici si acum, echilibrul interior, pentru ca vei intelege ca eliberarea vine prin iertarea de Sine.

Pot sa-ti fiu calauza in aceasta calatorie magnifica spre noua ta viata incantatoare.

Inainte de a apela la acest tip de consultanta, iti recomand cu tot dragul sa urmaresti tot ceea ce am pus la dispozitia publicului larg, in mod gratuit, pe canalul meu de youtube. Vei gasi acolo cele mai multe raspunsuri la intrebarile uzuale. Aceasta este cea mai ieftina metoda de a economisi bani si timp pretios pe care il detin in mod limitat, si eu ca si tine.

Totodata vei primi raspunsuri la toate intrebarile tale, venind la cursurile mele online, care privesc vindecarea: FERTILITATII, a SARCINII, a NASTEREII, sau a  PERIOADEI POSTPARTUM. Aceste cursuri pe care le sustin ONLINE, in grup, sunt a doua cea mai ieftina modalitate de a economisi bani si mai ales timp pretios, prin care beneficiezi mai ales de lucrul in grup, de multe ori mult mai eficient decat sedintele individuale.

Daca insa tot mai ai intrebari si crezi ca te-as putea indruma, sau iti doresti sa vindeci anumite aspecte sau traume din viata ta, atunci citeste mai departe:

Sedintele de vindecare sunt pe mai multe categorii, in functie de nevoile tale personale. Pentru o chestiune punctuala pe care doresti sa o vindeci, iti recomand o singura sedinta de 45 de minute. In sedinta de 120 de minute reusim sa vindecam cel putin un aspect, daca trauma nu este prea mare sau daca nu are prea multe ramificatii in trecut, adica un cumul de traume din viata adulta, din copilarie, mica copilarie (0-3 ani), de la nastere, sau din viata intrauterina.

De aceea, inainte sa te hotarasti ce anume iti doresti sa vindeci, iti propun sa faci o lista cu toate intamplarile si experientele, chiar si cele care pentru altii par nesemnificative, care te-au durut, impresionat, sau in care te-ai simtit abuzata.

Te rog sa le pregatesti pentru sedinta noastra, sau sa mi le transmiti pe mail: ditta@dittadepner.ro, pe scurt, si vom hotari de comun acord care varianta ar fi mai potrivita pentru tine:

1.) o consiliere scurta de 45 de minute, in care iti pot raspunde la cateva intrebari importante, sau

2.) o consiliere si vindecare a unei traume de maxim 120 de minute, sau

3.) in functie de complexitatea problemelor, putem face 5 terapii de vindecare, timp de aproximativ 2 luni.

Iata o lista cu traume, dupa care sa te poti ghida:

  • Traume din viata ta intrauterina (conceptie traumatizanta, sarcina nedorita, sex gresit, copil neintors pentru nastere, certuri in casa, parasiri, abandonuri, socuri emotionale puternice in familie, accidente, decese, razboi, foamete, boala, vulnerabilitate marita a mamei etc…)
  • Traume la nastere (nastere traumatizanta, provocata, grea, lunga, cezariana planificata, cezariana de urgenta, despartire de mama in primele 2 ore dupa nastere, incubator, copil nascut prematur, imposibilitate de a fi alaptata, boala, etc…)
  • Traume in primii 3 ani de viata (parinti absenti, nevoi primare neacoperite – dormit separat, nealaptare, crescut in patut cu gratii, crescut de bunici, rude, adoptie, familie dezechilibrata, razboi, etc…)
  • Traume de la 3-7 ani (din gradinita si scoala, cu persoanele de la care am invatat si ne-au fost exemple, etc…)
  • Traume dupa 7 ani pana in prezent (scoala, examene, facultate, accidente, decese unor oameni dragi, pierderi bruste, etc… )

CE POT OFERI EU DIN CEEA CE AM INVATAT IN ULTIMII 10 ANI DE ACTIVITATE IN DOMENIUL MINUNAT SI MIRACULOS AL SARCINII SI AL NASTERII, DIN PUNCT DE VEDERE HOLISTIC:

TERAPIE DE VINDECARE A ORICAREI TRAUME, VINDECARE TRANSGENERATIONALA, TRAUME DE FAMILIE, REZOLVARI DE CONFLICTE CU PARINTII, VINDECAREA TRAUMEI DE ABANDON, TERAPIE PRIVIND RANA DE NEDREPTATE, CELE 5 RANI, NEINTELEGERE, SINGURATATE, REZOLVAREA TRAUMEI ABUZULUI EMOTIONAL SAU FIZIC, ETC.

INTREBARI SPECIFICE:

sedinte individuale cu Ditta Depner de 45 minute (240Ron)

SEDINTE DE TERAPIE

terapie individuala cu Ditta Depner de maxim 120 minute (600 Ron)

SET DE 5 SEDINTE DE TERAPIE:

5 terapii individuale cu Ditta Depner de maxim 120 de minute (2550 Ron)

Pentru a obtine o programare, te rog sa-mi scrii exact la ce te-ai gandit, intr-un email ditta@dittadepner.ro

Plata o vei face doar dupa ce iti voi raspunde la acel email, in contul bancar pe care il gasesti pe site, chiar in josul paginii la date de contact sau direct cu cardul tau VISA sau MASTERCARD, mai jos.

Multumesc.

Alege si alte variante mai extinse de vindecare a traumelor, in cadrul cursurilor de grup.
Gaseste ceea ce ti se potriveste si inscrie-te online!