Bine ai venit in lumea nasterilor frumoase si implinitoare!
0744 641 558
ditta@dittadepner.ro

Cea mai tare poveste de convertire pe care am auzit-o vreodata: dintr-o adepta a cezarienei, intr-o sustinatoare a nasterii naturale

Buna,

sincera sa fiu nu am idee cum am ajuns pe acest grup (#schimbamnasterea-grupul de fb dedicat burticilor la prima nastere si NVDC Romania-grupul pe fb dedicat mamicilor care au trecut printr-o cezariana)

Nici nu stiam ce inseamna NVDC (nastere vaginala dupa cezariana) nu am copii, nu mi-am dorit, nici macar nu sunt casatorita.

Am fost pro cezariana, mi-am incurajat prietenele sa faca cezariana, toate prietenele au facut cezariana, cu exceptia cumnatei (care saraca a trecut printr-o experienta ingrozitoare cu nasterea naturala) ceea ce mi-a intarit credinta: “peste ani cand voi avea copil voi face cezariana.”

Dupa ce am ajuns pe acest grup din plictiseala mai citeam povesti ce mi s-au parut extraordinare, dupa am devenit fascinata de fiecare poveste. Cred ca de 1 an citesc povestile voastre si ma bucur de fiecare reusita a voastra.

Peste 3 luni ma voi casatori, abia astept sa am copii, sa particip la cursul doamnei Ditta Depner sa o stresez pe moasa si pe voi cu intrebari, am devenit pro nastere naturala, sustin din tot sufletul nasterea naturala, si asta datorita voua, de aceea va multumesc, ca mi ati schimbat perceptiile.

Am fost si la gineco(care deja mi a recomadat sa nu am copii 1 an deoarece am hpv,si cica afecteaza copilul) ceea ce mi se pare total aberant:D.

Am tinut neaparat sa va multumesc si sa va impartasesc modul cum ii ajutati si pe cei „pierduti”:)

Ramona G.