Bine ai venit in lumea nasterilor frumoase si implinitoare!
0744 641 558
ditta@dittadepner.ro

Ce bine ca existi Ditta!

Cu cat drag ma uit ACUM la filmuletele tale!
Dar cand ai fost in Iași la lansarea cursului tau in ianuarie 2017, eram la prima sarcina si dupa vreo 20 de minute in care ai vorbit am plecat din sala si i-am zis sotului meu: „femeile astea sunt nebune” (si tu, si Oana Sofron, si doula Irina Cohal).
Nu am mai avut rabdare sa ascult.

In ultima luna de sarcina in schimb s-a adeverit tot ce ai zis, probabil si ceea ce nu am avut rabdare sa stau sa ascult.

Insa m-am desteptat la timp, mi-am luat o doula si am reusit sa nasc natural. Insa nu fara traume. Medicul meu ma ameninta ca voi naste un copil cu probleme neurologice daca nasc natural, pentru ca avea o circulara de cordon si ca era mare, si am stat o lună de zile cu aceasta frica, plus multe altele. Dar trauma a fost mare si inainte si dupa…

Iar cand am nascut desi ajunsesem la maternitate cu dilatatie 9 si copilul impingea, mi-au bagat oxitocina si a fost groaznic. Si NU mi- am primit copilul desi am vrut sa-l alaptez…. Am fost in stare de soc, pentru ca nimeni nu tinea cont…..

———————————————

Acum sunt iar insarcinata (dupa 10 luni).
Si voi schimba absolut tot.
Nu mai merg la controale, nu mai iau pastile, voi merge însoțită la spital, nu voi accepta nicio perfuzie si bineinteles imi voi alapta copilul din prima.

Iti multumesc si conteaza pe mine la Iasi.”

Yvona Mardare