Bine ai venit in lumea nasterilor frumoase si implinitoare!
0744 641 558
ditta@dittadepner.ro

Catalin despre curs: a fost ca un update de soft de la bebe..

„A fost un grup fain cu un trainer magic si pot spune ca m-am relaxat profund si m-am incarcat cu energie pozitiva.

Inteleg ca e greu sa explici esenta vietii si minunea creatiei in 4 zile, dar parca se aseaza toate oricum, ca si cum ai primi un update de soft de la BB si de la toti cei prezenti.

Inteleg acum cat de important este sa constientizezi momentele importante din viata ta si sa fii cu adevarat prezent la ele, sa le simti in fiecare celula.

Cat de ignorant am fost sa iau nasterea ca atare(for granted:)…sa o cred un simplu procedeu fiziologic…cu o incarcarcatura putin mai mare ce-i drept. Am minimalizat rolul meu la caratul bagajelor, masajul din travaliu sau incuiatul usii, crezand ca totul se va compensa atunci cand voi deveni jucaria preferata a copilului.

Acum realizez ce am pierdut la primul copil, realizez ca o nastere implinita nu inseamna un simplu „am nascut natural”, realizez in ce fel si cum te poate schimba un copil, pana sa-i vezi licarirea magica din ochisori si cum te apropie acest proces de sufletul pereche de 1000 de ori mai mult si mai intens decat nunta in sine ­čÖé

Dar e subiect de roman si spoiler pentru curs asa ca-mi pun frau entuziasmului.

Totusi dragi parinti…informati-va, fiti profunzi si nu lasati pe nimeni sa va „fure nasterea”, sa va priveze de emotiile celei mai misterioase si mai magice creatii din lume si de un schimb unic de energie sexuala cu partenerul…pe care insasi orgasmul ar putea fi invidios .

Nastere extatica si constienta va doresc! Multumesc din suflet Ditta Depner!”

Catalin C.

PS. va recomand sa vedeti si testimonialul lui pe youtube-ul meu. Iti merge la inimaÔŁĄ´ŞĆ

 

0 0 vote
Article Rating