Despre Carla Cătălina Cîmpean
Educator prenatal „Renasterea”

Dragă mămică, numele meu este Carla Cătălina Cîmpean, sunt mamă a doi copii și Educator Prenatal Renașterea, Asistent Medical Generalist, iar în formarea continuă pt voi am ales să urmez Facultatea de Psihologie și cursuri prercum NLP și Recall Healing.

Sunt fericită să pot aduce conceptul Renașterea în orașe precum Deva, Hunedoara, Orăștie, Călan, Hațeg iar împreună să găsim acest minuat și unic cântec a sufletului pe care îl porți în pântec.

Următorul curs va avea loc în luna martie-aprilie urmând un altul în iulie-august existând posibilitatea ca la cerere să sustin cursul și în afara acestor perioade.

Worshop-urile gratuite vor fi anunțate pe facebook pe pagina mea: CARLA CĂTĂLINA CÎMPEAN

La bază sunt restaurator de carte veche meserie pe care o adoram (încă o ador), în care răbdarea dar mai ales atenția la fiecare detaliu în procesul de restaurare trebuia să fie aproape de perfecțiune. Magia se producea în momentul în care reușeai să înțelegi tot ce era legat de nașterea și viața acelui manuscris, moara în care a luat naștere hârtia, cerneala, conținutul, rolul, drumul parcurs până la tine. Era un obiect viu, unic iar acea unicitate puteam folosind tehnicile și materialele potrivite să o recreez.

Ajutam la o nouă ReNaștere. Nașterea primului copil a adus schimbarea în viața mea și așa cum eu eram un doctor de cărți așa am căutat un doctor care să îmi nască copilul.

12 septembrie 2007 este ziua în care fetița mea a venit pe lume, cezariană la rece, cu anestezie totală, motivul era unul singur: asigurarea reușitei prelevării celulelor stem (aveam nevoie de garanții pentru eventualele defecțiuni cu care copilul putea să se nască).

Poziția pelviană în care se afla fetița fost un motiv medical care a mascat doar lipsa mea de a întelege care este de fapt treaba asta cu „medicul naște copilul”.

Nu am simțit, nu am înțeles că natura ma creat perfectă pentru a da naștere, că am un corp în care sunt toate resursele necesare pentru ca evoluția copilului meu să fie una armonioasă.

Cezariana a fost doar începutul în pierderea multor momente importante din viața copilului meu: nașterea ratată, acel moment de îndrăgosteală pierdut, alăptarea ratată, depresie, incapacitatea de a mă adapta noii realități.
Procesul de redescoperire și vindecare a fost unul lung și ma dus pe un cu totul alt drum.

În 2015 am descoperit o sarcină neplanificată pe care am ales să o pastrez, în ciuda condiției mele de mamă singură și fără meseria care îmi alinase sufletul timp de mai bine de 6 ani. Instinctual am ales să schimb, să nu repet istoria primei nașteri și parțial am reușit.

De ce parțial? Ei bine pregatirea mea a fost una superficială, nu am știut că mai am de iertat, vindecat și redescoperit o putere a mea, de a alege conștient și asumat modul cum aduc pe lume bebelușul.

A doua cezariană a avut loc după 12 ore de la ruperea membranelor, în care am sperat la un NDVC dar mi-a arătat realitatea cruntă din spital, am văzut cum este să fi mințită, intimidată și manipulată (aveam un uter cicatricial). S-a rupt ultima fărâmă de supunere când pe masa de opreație fiind doctorul a dictat unei doamne asistente stadiul în care se afla copilul, ce tip de medicamente a folosit și ea a întrebat „Și de ce cezariană?”

Mi-am regăsit puterea și în nici 12 ore băiețelul a fost lângă mine și l-am alăptat mai bine de 2,5 ani. Am reușit să nu mai repet mare parte din experiențele triste de după prima naștere.

Dragă mămică, drag tătic îmi doresc să vă însoțesc în aceste momente unice pentru voi, să vă ajut să vă (re)descoperiți capacitățile naturale de a vă aduce mintea și corpul într-o armonie perfectă, de a înțelege fiziologia travaliului, de a evita „micile” capcane în care puteți fi atrași, de a învăța să vă relaxați și nu în ultimul rând de a vă oferi toate informațiile necesare pentru a alege conștient și asumat modul prin care doriți ca bebelușul vostru să se nască.

Drag tătic, îmi doresc să te ajut să înțelegi că ești cel mai bun însoțitor pe care soția ta îl poate avea în aceste 9 luni, vei aduce elementele necesare încrederii și siguranței în atmosfera creată în timpul nașterii. Tu vei fi legătura dintre mama copilului tău și cei care vă vor acorda asistența medicală atât înainte cât și în timpul nașterii.

Vei fi avocatul ei, purtătorul ei de cuvânt, chiar și ghidul ei în procesul de relaxare, sunetul vocii tale, atingerea ta o vor ghida prin travaliu.

Se spune (povestea unui trib african) că fiecare suflet are propria sa vibrație, care îi exprimă amprenta unică și menirea, propriul său cântec, în aceste patru zile de curs vă voi ghida pentru a descoperi cântecul sufletului bebelușului vostru, iar împreună să îl cântați până în momentul marii întâlniri.

Carla Cătălina Cimpean – Telefon: 0743 485 912 / E-mail: canteculsufletului@gmail.com
Orașele unde pot susține cursuri sunt: Deva, Hunedoara, Orăștie, Călan, Hațeg.

Sau inscrie-te completand formularul de contact

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *