Vrei sa stii cum sa economisesti bani in timpul sarcinii?

Vrei sa stii cum sa economisesti bani in timpul sarcinii, astfel incat sa-ti permiti sa nasti intr-o maternitate, in care sa-ti fie respectat PLANUL DE NASTERE personal?

#renaștereacudittadepner

Pentru ca sa se intample astfel, ai nevoie sa afli cat mai multe, despre toate analizele si testele din timpul celor 9 luni de sarcina.

De unde sa stii?

Le poti sti doar dintr-o sarcina anterioara sau de la alte prietene insarcinate, care au cheltuit mii de lei deja din timpul sarcinii, pe zeci de teste si analize, care le-au transformat sarcina in luni de frica si ingrijorari, de cele mai multe ori inutile.

💔💔💔💔💔💔

Majoritatea femeilor si-ar putea trai magia sarcinii, cu bucurie si entuziasm, pentru ca 90% din sarcini sunt considerate fara risc.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Oare cand ar fi indicat sa te pregatesti pentru momentul nasterii, ca sa scapi de fricile care te imping spre o cezariana programata si spre zeci de teste si analize, care costa cat o nastere la privat?

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Cand afli ca astepti un bebe?
Sau cat mai aproape de nastere?

❣️❣️❣️❣️❣️❣️

Dupa ce iti faci testul de SARCINA!
Atunci sa incepi sa afli despre tine si despre bebelusul din pantec.

#dittadepner

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Exploreaza informatiile gratuite de pe youtube-ul meu si de pe site si vino la MASTERCLASS-ul meu special de pregatire pentru nastere.

Te ajut sa ordonezi informatiile, ca sa ai claritatea necesara unei minti lucide, care isi asuma alegerile pe deplin.

Ditta Depner

Fondatorul conceptului “Renașterea”
Terapeut traume pre- și perinatale
Consilier holistic pe teme de FERTILITATE, SARCINĂ, NAȘTERE și VIAȚA cu un BEBE

#schimbamnasterea #vindecanasterea #renastereacudittadepner #nastere #sarcina #nasterenaturala #nastereinpandemie #nastereinapa #nastereincuplu #nastereinromania #nasterecublandete #nastereanaturala #nastereacublandețe #nastereainapa #nastereainromania #nastereainpandemie #cezariana #fertilitate #infertilitate #depresiepostpartum #depresiepostnatala #depresie💔 #stopviolentaobstetrica
#plandenastere #cezariana

Vezi și

Circulara de cordon nu este indicatie de cezariana.

Sa nu mai aud, ca va lasati pacalite ca nu puteti naste natural cu circulara de cordon.

Call Now Button