Varsta mamei si sarcina

VARSTA MAMEI nu este un criteriu, atunci cand aud atat de des, ca peste 35 exista riscuri..

Care este interesul sa sperii o femeie trecuta de 35 de ani sa mai faca copii?

Cine are interes sa o “acuze” efectiv de atatea diagnostice, doar pentru ca NU “se incadreaza” intr-o norma aberanta, neconcludenta?

Deci cine castiga?
Femeia sau sistemul?

Ai intuit bine.
Nu femeia…

Ea va fi victima mulsa de bani in timpul sarcinii, pentru ca statistic vorbind, cu cat ea trece de 35 de ani, cu atat cearsaful de diagnostice infricosatoare se lungeste, dar nu pentru ca realitatea ar arata astfel, ci pentru ca cresterea varstei influenteaza negativ rezultatul.

😞😞😞

O femeie poate naste, atata timp cat trupul ei ramane insarcinat in mod natural si firesc. Functia fiziologica de procreere functioneaza impecabil atata timp cat exista menstruatie.

❤️❤️❤️

Dragi mamici trecute un pic prin viata aceasta.

Aveti nevoie doar sa va accesati puterea interioara si increderea in capacitatea minunata a corpului vostru de a concepe, creste si naste un copil.

Afla despre SECRETELE MAGICE ale trupului de femeie care se pregateste pentru NASTERE.

Participa la ultimul MASTERCLASS cu Ditta Depner din 2021 si traieste-ti nasterea cu incredere si bucurie.

#dittadepner .ro
#renaștereacudittadepner #sarcina #nastere #nastereanaturala #nastereainpandemie #nastereainapa #cezariana #oramagica ##vindecanasterea #schimbamnasterea

Vezi și

Ce este ORA MAGICA?

Ce este ORA MAGICA? Intalnirea cu bebelusul tau! Stiai, ca este cea mai importanta intalnire din viata ta? Stiai ca, exact in acel MOMENT MAGIC, in acele CLIPE pline de MIRAJ, adica in primele doua ore dupa nastere se intampla un sir de momente foarte importante?

Call Now Button