Un curs revelator si plin de informatii foarte utile

Draga noastra Ditta,
Iti suntem profund recunoscatori pentru experienta de la seminarul de conceptie constienta ❤.
Pentru noi acest curs a fost profund revelator si cu atat de multe informatii adunate si date din suflet. Ne-a ajutat sa adunam multe piese de puzzle ratacite ce nu le gaseam loc plus multe altele gasite datorita acestui curs si sa putem imbina o bucata mare din puzzle-ul vietii noastre.
Multumim pentru felul tau de a fi si a transmite informatiile atat de deschis si personal, de a ne mentine atentia si dorinta de a afla cat mai multe. Ne-am fi bucurat tare sa ne vedem cu totii in locatia ta insa au fost 2 zile magice si online.
Exercitiile sunt magnifice, revelatoare si foarte bine structurate iar tema a fost o provocare ce ne-a adus foarte multe raspunsuri pe care apoi cu ajutorul informatiilor transmise de tine in curs foarte multe constientizari si unelte de lucru interior.
In acest curs am conștientizat multe din traumele noastre pe care le-am ingropat adanc in subconștient, ne-am clarificat multe aspecte din viata si am adunat informatii valoroase ce ne vor ajuta in calatoria noastra catre Sine .
Ne-ai dat foarte mult curaj si incredere si suntem bucurosi ca am ales sa participam impreuna la acest curs, sa iti simtim vibratia,energia si stim ca nimic nu este intamplator.
Esti magica, frumoasa, minunata, extraordinara!
Te imbratisam din suflet si sa ne vedem cu bucurie!
Cu iubire si recunostinta,
Silvia si Valentin

Vezi și

Cum ne-a fost nastrea? – Roxana Neculae

Nici că-mi mai pasă de acele 14 ore de travaliu, când cele 14 zile de dinainte și cele 14 zile de după au fost un deliciu!

Call Now Button