Traumele si infertilitatea

Traumele si infertilitatea
Traumele tale nu sunt vina ta.
Traumele tale nu sunt nici vina celor care le-au cauzat sau au contribuit la aparitia lor.
Da, ai citit bine.
Nimeni nu este de vina pentru ceea ce ti s-a intamplat, nici acum si nici in trecut, indiferent de cat de mult ai suferit.
Traumele tale au un rost.
Ele nu sunt o coincidenta nefasta sau un ghinion, ci o oportunitate de a asimila niste lectii importante in viata.
Traumele tale sunt aici, foarte prezente in viata ta, ca sa te trezeasca din inertie si sa te slefuiasca, ca pe un diamant.
Si nu, nu inseamna ca trebuie sa te resemnezi sau sa te descurajezi: ca asta este, ci trebuie sa te apuci de ele si sa le vindeci. Vindecarea este responsabilitatea ta.
~~~~~~
Vindeca-te ca sa nu mai reversi durerea proprie asupra celor din jurul tau care nu au nicio vina.
Vindeca-te ca sa te intelegi mai bine pe tine insuti/insati.
Vindeca-te ca sa-ti regasesti bucuria si pofta de viata.
Vindeca-te ca sa-ti redescoperi drumul si misiunea pentru care ai venit.
Vindeca-te ca sa ai o viata fericita, pentru ca a venit timpul.
Vindeca-te ca sa poti aduce in viata ta un alt Suflet minunat, fara sa-l incarci cu rani nevindecate de generatiile dinaintea ta.
Tu esti creatorul vietii tale.
Creatia devine constienta atunci cand ti-ai vindecat Sufletul de traume.
~~~~~~~~
Incepe cu tine!
Incepe la inceputul lui 2020,
nu-ti mai prelungi agonia.
Vino la cursul de Conceptie Constienta din ianuarie si primeste uneltele care te vor ajuta sa te repozitionezi pe un drum pe care iti va placea sa mergi, pentru ca acela va fi drumul catre tine insuti/insati.
~~~~~~~~
Citeste ce au spus si alti oameni, carora acest curs le-a schimbat viata.
Feedback Curs Conceptie Constienta
Aprilie 2019 – Monica Stanciu, 26 ani.
“O mare parte din viata mea am cautat sa inteleg de ce lumea este atat de traumatizata, de ce oamenii sunt frustrati, de ce sunt tristi si plini de regrete?
Am tot cautat in carti, cursuri, seminarii, pana cand am ajuns sa descopar ca totul porneste de la momentul conceptiei, sarcina, nastere, cei 7 ani de acasa si asa mai departe.
Pentru mine cursul de Conceptie Constienta al Dittei m-a facut sa imi dau seama cat de important este sa faci copii, nu doar de dragul de a face, ci sa te pregatesti constient pentru conceptia copilului, rezolvandu-ti traumele proprii inainte de toate.
Mi-am dat seama ca prin constientizarea convingerilor limitative pe care le ai si prin constientizarea nasterii tale poti sa schimbi poate generatii intregi.
E un curs de baza daca esti in cautari, si in primul rand asteapta-te sa te regasesti pe tine mai intai.
Sa constientizezi in ce fel ai ajuns aici pe lume, daca a fost o greseala, daca trebuia sa apari atunci, sau mai tarziu, iti poate da raspunsul la multe dintre cautarile tale.
Daca vrei sa nu transmiti mai departe ranile pe care le ai in tine atat tu, cat si parintii si bunicii tai, e important sa vii la curs. E musai sa te informezi, e musai sa stii de ce faci asta si de ce acum in momentul asta.
Recomand cu toata inima acest curs minunat…dupa care vei vrea sa te duci la urmatorul curs, de next level – Renasterea – pregatirea pentru nastere a viitorilor parinti.”
Monica S.
PS. scris de Ditta Depner:
Intre timp, Monica a fost aleasa de un Suflet si a si devenit o mamica fericita, nascand natural in apa, alaturi de partenerul ei.
Asa ca: se poate, oameni buni!

Vezi și

Stop violenta obstetrica

Ma mandresc si eu, atunci cand aflu ca femeile reusesc sa nasca, asa cum isi doresc. Si chiar ma bucur cand SISTEMUL se oftica, ca nu mai au pe cine sa manipuleze, sa jigneasca sau sa umileasca.

Call Now Button