Testimonial curs burtici si tatici – Andra si Robert F.

Draga Ditta,

Eu și sotul suntem profund recunoscatori pentru acest curs, pentru faptul ca eu am ajuns din faza in care îmi refuzam propria sarcina și nu reușeam sa ma bucur deloc de sarcina și ma consideram defecta pentru ca am rămas rămas însărcinată fix după ce mi-am deschis cabinetul….

Acum sunt in faza in care ma simt atât de bucuroasa, relaxata si recunoscătoare pentru bebe și pentru noua etapa care urmează in viața noastră, etapa de părinți.

Suntem profund recunoscatori din prima zi in care te-am descoperit și ascultam canalul tău de YouTube, ca un om obsedat și Robi era deja gelos pentru ca aveam a-3a persoana in viața noastră 😅😅 și toată ziua auzea in casa “Ditta , Ditta , Ditta” și Robi: ”iar Ditta?!?” 😠😡 “ 😅

Acum, după curs era și el uimit de cate informații a aflat și cat de nepregătit era pe partea asta de nastere și sarcina.

Acum este foarte mulțumit de tot ce a învățat la acest curs.

Suntem siguri va bebe ne -a trimis la acest curs😅 vorba ta: “ei nu au timp de traume și alte prostii, ei au misiunea lor foarte clara.”

Cred ca am ajuns sa aștept ziua nașterii mai ceva ca ziua nunții😅.

Mulțumim pentru etapa in care ne -ai adus 🙏

Andra si Robert F.

Vezi și

Cum ne-a fost nastrea? – Roxana Neculae

Nici că-mi mai pasă de acele 14 ore de travaliu, când cele 14 zile de dinainte și cele 14 zile de după au fost un deliciu!

Call Now Button