Te confrunti cu depresia post partum?

Probabil că deja te confrunți cu depresia post partum, care culmea, este considerată ca fiind normală.

💔💔💔

Ei bine, draga mea, țin să demitizez acest “crez” cum că e „normal” să te simți singură, tristă, abandonată, neajutorată și uneori chiar străină de bebelușul tău, care este și el la fel de afectat….

💔💔💔

Pentru tine, cea care înțelegi că parcursul tău ar putea să fie altfel și starea ta să fie una plină de efervescență și energie, cu zâmbete dragi și gângureli de bucurie, am conceput un curs de vindecare a traumelor post natale.

Am trecut prin acest parcurs de vindecare, deja cu 25 de femei la cele 2 ediții trecute, cu rezultate palpabile, în mai puțin de 6 săptămâni.

💔❤️💔

E timpul să întorci moneda, altfel riști să cazi în stări care te vor duce către abisurile ființei tale.

Îți las un link unde te poți înscrie simplu prin completarea unui formular. Dureaza 2 minute.

Începem șezătoarea vindecătoare Marți în 28 septembrie.

Mai sunt doar 3 locuri, iar aceste SEZATORI VINDECATOARE le susțin doar de câteva ori pe an.

Cursul costă doar 1250 de lei și ai posibilitatea să achiți chiar și în rate printr-un card de cumpărături.

Investiția în acest parcurs personal de crestere, aș putea să spun că este una modică, comparativ cu rezultatele pe care le vei avea.

Costă cam cât un abonament la sală, cu antrenor personal de fitness, insa felul în care sculptează ființa in interior, nu poate fi comparat cu nici un fel de antrenament.

❤️💔❤️

Vino la aceste SEZATORI VINDECATOARE, ca sa cunosti si alte mamici in aceeasi situatie ca si tine. Nu esti singura si nu este nevoie sa suferi in tacere.

Voi cel mai bland ghid, care te va insoti in aceasta calatorie de descoperire a sensului tuturor traumelor de la nastere. Atat ale tale, cat si cele ale bebelusului tau.

#dittadepner
#renastereacudittadepner #vindecanasterea #stopviolentaobstetrica #schimbamnasterea ##nastere #nasterenaturala #nastereanaturala #nastereainpandemie #trauma #traume #traumapostnatal #postpartum #postnatal #depresie #depresiepostnatala #depresiepostpartum

Vezi și

Circulara de cordon nu este indicatie de cezariana.

Sa nu mai aud, ca va lasati pacalite ca nu puteti naste natural cu circulara de cordon.

Call Now Button