Sunt foarte recunoscătoare de sprijinul primit

Dragi mămici și viitoare mămici,

Vă anunț că luni, 12 iulie, Delia Maria a ales să vină pe lume cu 3810 g 51 cm și o circumferință a capului puțin peste medie 37 cm.

Suntem nespus de fericiți de atunci iar timpul încă nu ne este prieten.

Travaliul meu a fost aproximativ 12 ore. Am avut o naștere destul de grea, nu știu dacă s-ar fi putut preveni motivele care mi-au îngreunat travaliul cert este că mă simt foarte bine să știu că am reușit să nasc natural, fiind la un pas de cezariană. Nu s-a putut în apă ci am născut pe masa de naștere cu epiziotomie. Am pierdut foarte mult sânge motiv pentru care voi avea o perioadă mai lungă de refacere dar iau suplimente pentru a-mi reveni.

Personalul de la Spitalul Armonia din Constanța mi-a oferit tot suportul de care am avut nevoie. M-am simțit tot timpul în siguranță, niciodată nu am fost deranjată, moașa Ana m-a ajutat pe parcursul întregii experiențe iar dna dr Pelin este un pilon pe care te poți baza. Atitudinea ei mi-a fost de mare folos în momentele cele mai grele din viața mea. Silviu, soțul meu a fost tot timpul alături de mine și inclusiv după naștere, când eu am fost foarte slăbită, nu mi-am imaginat că e nevoie de atâta implicare din partea lui.

Sunt foarte recunoscătoare de sprijinul primit și mă bucur pentru alegerea făcută la sfatul Dittei care mi-a fost un adevărat mentor pe perioada sarcinii.

Vă țin pumnii celorlalte viitoare mămici, să vă bucurați de fiecare clipă din această experiență!

Bianca B.

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button