STOP VIOLENTA OBSTETRICA campania 2020

Pregatirea pentru nastere, este de fapt tot ceea ce ii cere bebelusul din pantec, mamei sale.
Viitorii parinti au timp, 9 luni sa afle totul despre acest miraculos si magic proces al venirii pe lume.
Din pacate, in lumea in care traim, nu suntem pregatiti pentru acest eveniment major, atat din punct de vedere emotional, cat si din punct de vedere psihic sau fizic.
Nicio scoala sau facultate nu ne pregateste pentru nastere, asa cum nu ne pregateste nici pentru viata reala…
Nici chiar facultatea de medicina nu pregateste o femeie pentru acest eveniment major din viata ei. Si asta o spun chiar cei, care devin obstetricieni sau ginecologi: lipseste total din structura pedagogica a nasterii aspectul emotional, psihologic.
De aceea cei mai multi studenti fug de nasteri, pentru ca a fost prima lor intalnire de-a dreptul socanta cu trauma sau dezumanizarea, atunci cand au vazut cum se naste in Romania…
#stopviolentaobstetrica
Campania STOP VILOENTA OBSTETRICA nu este doar o poveste din alte timpuri. Este naratiunea actuala care inca se repeta, mai ales atunci, cand femeia nu isi cunoaste drepturile la nastere.
Daca nu vrei sa perpetuezi trauma si iti doresti o nastere frumoasa si implinitoare, cu respect si demnitate, alaturi de un partener pregatit si implicat, atunci informeaza-te si cunoaste procedurile standard si cere-ti drepturile printr-un plan de nastere.
#schimbamnasterea
#nastereinapa
Pentru ca este PREA IMPORTANT, CUM venim pe lume.
#renaștereacudittadepner

Vezi și

Circulara de cordon nu este indicatie de cezariana.

Sa nu mai aud, ca va lasati pacalite ca nu puteti naste natural cu circulara de cordon.

Call Now Button