Sfatul unei mame extraordinare, 💝Lavinia Alexandra💝

Va sugerez sa invatati despre voi, despre corpul vostru, despre nasterea voastra ca mame si a copilului vostru, despre travaliu, despre emotiile voastre, despre drepturile voastre….pentru ca, dragele mele, aveti drepturi!
Daca nu vi le cereti, nu vi le da nimeni! Aveti curaj sa schimbati medicul si de 1000 de ori daca e nevoie, nasterea e unica si meritati sa va simtiti ca niste zeite la nastere caci e un moment definitoriu atat pt mama cat si pt copil!
Va sugerez sa invatati sa luptati pentru voi, pentru ca asa va veti educa si fiicele sa lupte pentru drepturile lor!
Multe dintre voi purtati in pantec o fetita, care va ajunge femeie…..ce nastere va doriti pentru ea?
O veti invata sa rabde orice sau sa isi ceara drepturile?
Eu stiu ca sistemul medical la nastere nu este perfect ,dar daca noi nu facem nimic sa apara schimbarea, nici nu se va schimba! Daca nu invatam sa cerem, nu vom primi nimic!
Cand am aflat ca sunt insarcinata nu stiam nimic despre nastere naturala sau cezariana, alaptare ….am cautat mobila pt camera copilului, carut, etcc…..asta pana am intalnit-o pe Ditta Depner pe care o iubesc din tot sufletul si ii multumesc enorm.
Si am invatat despre nastere, despre alaptare, despre mine si despre puiul meu de om ce urma sa vina prin mine pe lume. Nu mi-a mai trebuit mobila, carut, pampers …nimic! Doar o caruta de wrapuri tesute,dar asta e alta poveste! …….

Vezi și

Cum ne-a fost nastrea? – Roxana Neculae

Nici că-mi mai pasă de acele 14 ore de travaliu, când cele 14 zile de dinainte și cele 14 zile de după au fost un deliciu!

Call Now Button