Sezatorile vindecatoare

💔SEZATORILE VINDECATOARE💔 pentru proaspete mamici, care s-au confruntat cu o perioada intensa si grea dupa nasterea copilului.

#vindecanasterea cu #dittadepner

Exista o perioada a maternitatii care copleseste orice femeie, oricat de pregatita ar fi ea.

A fi mama, este poate cel mai greu job din lume. Si cel mai prost inteles si platit, asa-i?😋

💔💔💔💔💔💔

Tocmai de aceea am conceput un program special pentru toate mamele care se simt depasite, epuizate si neintelese.

Seminar pentru vindecarea traumei de la naștere

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

SEZATORILE VINDECATOARE,
o serie de 6 intalniri saptamanale care vin cu alinare, intelegere si o schimbare majora a perspectivei.

🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Dupa aceasta calatorie de 6 saptamani, in care dezgropam trairi si emotii demult uitate, femeia iese victorioasa, pentru ca reuseste sa inteleaga si sa integreze lectia din spatele experientei.

O victorie obtinuta cu multa “transpiratie”, constientizari, lacrimi si truda, care schimba realmente stilul de viata si modul de a privi provocarile de zi cu zi.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Felicitari mamicilor care au ales sa imbratiseze aceasta provocare, particiand la acest program experiential, pentru un parcurs plin de curaj si asumare!!

❤️👏❤️👏❤️👏❤️👏❤️

Iar eu…. eu sunt mereu recunoscatoare, ca imi acordati increderea voastra, sa va fiu ghid in aceasta experienta profunda.
Sunt onorata.
Multumesc.

Cu recunostinta,

❤️Ditta Depner❤️

Terapeut traume pre si perinatale
Fondatorul conceptului holistic Renasterea
Consilier holistic pe teme de fertilitate, sarcina, nastere si viata postpartum

#dittadepner
#schimbamnasterea #vindecanasterea #renastereacudittadepner #nastere #sarcina #nasterenaturala #nastereinpandemie #nastereinapa #nastereincuplu #nastereinromania #nasterecublandete #nastereanaturala #nastereacublandețe #nastereainapa #nastereainromania #nastereainpandemie #cezariana #fertilitate #infertilitate #depresiepostpartum #depresiepostnatala #depresie💔 #stopviolentaobstetrica #conceptieconstienta #plandenastere

Vezi și

Am avut o nastere acasa implinitoare datorita tie

Nu credeam ca poate fi atat de frumos si unic. Poate nu ma eliberasem de toate grijile si fricile inainte sa fac aceasta alegere de a naste in confortul casei mele dar m-am rugat la Dumnezeu sa-mi ofere o nastere implinitoare si sa-mi ofere curaj.

Call Now Button