SECRETELE pentru a trai o nastere frumoasa si implinitoare sunt:

SECRETELE pentru a trai o nastere frumoasa si implinitoare sunt:
❤️INCREDEREA totala in procesul nasterii
❤️RELAXAREA profunda
❤️ELIMINAREA fricilor
❤️VINDECAREA propriilor traume pre si peri-natale.
Daca toate aceste provocari sunt rezolvate, atunci totul va decurge firesc iar nasterea se va desfasura in ritmul si timpul optim pentru mama si copil.
Emotiile si trairile care apar in timpul nasterii sunt incontrolabile de catre mintea constienta. Ele pur si simplu se manifesta, fara voia noastra, si de aceea ar fi minunat ca toate aceste trairi involuntare sa fi fost descoperite si rezolvate inainte de momentul nasterii.
Dintr-o data femeia care se afla in plin proces de nastere, va fi intr-o stare ridicata de vulnerabilitate, in care chiar nu mai conteaza cate informatii a acumulat, cate carti a citit si ce fel de tehnici de respiratie aplica.
Ceea ce conteaza in acele momemte este doar starea ei de calm si siguranta, starea ei emotionala si ….atentie: oglindirea perfecta a propriei veniri pe aceasta lume, atunci, la nasterea ei.
Si aici intervine memoria limbica, adica amintirea de cum a venit ea pe lume, memorie care se pastreaza indiferent ca stim, credem sau nu credem.
Daca nasterea ei a fost traumatizanta, atunci mintea subconstienta va tinde sa repete acelasi cadru din nou, acum la nasterea copilului ei, pentru ca cele doua evenimente se suprapun perfect.
Pregateste-te pentru nastere!
Vindeca-ti traumele, abuzurile si Sufletul ranit de copil.
Si vei avea parte de magie, usurinta si implinire.
#renaștereacudittadepner #dittadepner #schimbamnasterea #nastereinapa #stopviolentaobstetrica #conceptieconstienta

Vezi și

Circulara de cordon nu este indicatie de cezariana.

Sa nu mai aud, ca va lasati pacalite ca nu puteti naste natural cu circulara de cordon.

Call Now Button