Povestea unui bebelus nascut natural acasa dupa 2 cezariene nedorite:

3 nov 2016
„Draga Ditta, iti multumesc inca o data pentru posibilitatea pe care ne-ai oferit-o, de a participa gratis la cursul tau de pregatire pentru nastere. Iti doresc ca binele pe care l-ai dat sa se întoarcă de multe ori la tine!”
25 dec 2016
„Am ajuns in sapt 35 si facem ultimele pregatiri. Incercam sa ne bucuram de ultima perioada cu burtica si sa ne cuplam cat mai bine la ce va urma.
Iti multumesc pt interesul pe care mi l-ai aratat de fiecare data cand am avut nevoie. Sunt convinsa ca ai multe mamici „in grija”, ceea ce ma face sa ma simt iubita ca incap si eu in grupul numeros. Sigur ca voi reveni cand voi avea vesti.”
9 feb 2017
„Draga mea Ditta, ieri la 16.30 s-au fisurat membranele, azi dimineata la 4.10 s-a nascut iubita noastra ACASA in PISCINA.
A fost minunat, cu maxima blandete, ora magica care a fost 3 ore, si tot ce mi-as mai fi putut dori vreodata.
Iti multumesc din suflet pentru ce am primit de la tine, din toate cele poate cel mai important lucru a fost, ca acolo la tine la curs, discutand mi s-au asezat toate.
Te imbratisez.
Ah, si sper ca nu ai uitat, ca nasterea aceasta minunata a fost dupa 2 cezariene.
E drept ca cu mult mai multa credinta in Dumnezeu si ajutorul Lui.
Te imbratisez!”
Judith Enei

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button