Orice fel de abuzuri din copilarie, fie ele fizice, sexuale sau verbale, lasa urme adanci in psihicul oricarei femei.

Orice fel de abuzuri din copilarie, fie ele fizice, sexuale sau verbale, lasa urme adanci in psihicul oricarei femei.
#dittadepner
Aceste traume nevindecate se vor manifesta sub forma de complicatii la conceptie, sarcina sau la nastere, pentru ca femeia acceseaza amprente emotionale adanci inradacinate in limbicul ei.
Daca vrei sa stii cum sa le rezolvi, cum sa le accesezi fara sa te retraumatizezi, mai ales acum ca esti insarcinata sau vrei sa devii mama, contacteaza-ma.
Iti pot oferi cateva oportunitati de vindecare foarte specifice, individual sau in grup, privind propria perioada dinaintea nasterii, rezolvand amintiri inconstiente sau constiente de mult mai tarziu.
Chiar si cele mai neplacute si apasatoare amintiri se pot rezolva cu blandete si calm. Iti vorbesc din experienta proprie, care m-a determinat sa parcurg drumul vindecarii, tare eliberator.
Daca stii, ca ai avut intamplati abuzive in mica copilarie sau mai tarziu, a venit timpul sa te ocupi de ele, ca sa nu le mai perpetuezi si pentru a te elibera de povara lor.
De obicei, traumele de abuz sunt mostenite de cel putin cateva generatii pe linie materna. Acelasi lucru se poate manifesta si pe linia paterna.
Poti rupe acest lant trans-generational prin constientizare si efort propriu, manifestat in actiuni de vindecare pe care le vom parcurge impreuna in orele si zilele petrecute impreuna la curs.
#renaștereacudittadepner
De aceea, participarea partenerului la orice fel de parcurs de vindecare, contribuie in egala masura la o experienta frumoasa a sarcinii si nasterii pruncului vostru.
#schimbamnasterea
Pentru ca orice parinte vindecat va creste un alt OM sanatos si echilibrat emotional, fara sa-l incarce cu propriile traume nerezolvate.
Aceasta inseamna asumarea unei lectii de viata. Noi venim in astfel de experiente pentru a ne vindeca Sufletul de durerea si amaraciunea care s-a produs atunci. Aceasta este menirea noastra, sa ne vindecam.
#conceptieconstienta
Te ghidez cu drag pe drumul minunat al vindecarii. Pentru ca va fi eliberator si merita orice efort pentru o viata mai buna, traita cu bucurie si entuziasm.
#dittadepner

Vezi și

Circulara de cordon nu este indicatie de cezariana.

Sa nu mai aud, ca va lasati pacalite ca nu puteti naste natural cu circulara de cordon.

Call Now Button