O nastere naturala frumoasa si implinitoare dupa doua cezariene. Cititi marturia acestei familii fericite!

❤️❤️❤️❤️❤️
Draga noastra Ditta,
te anuntam cu bucurie si emotie nasterea cu blandete si cu succes a inca unui bebelus fericit. Am nascut cu blandete si chiar ca acasa, la Isis Constanta, in dimineata asta ….de nici doctorilor (super panicati de cele 2 cezariene anterioare ale mele si fibromul de 7cm de care era prinsa placenta) nu le-a venit sa creada.
Totul s-a petrecut chiar ca la carte si exact cum ne-ai dezvaluit tu si cum am vizualizat inaunte. Prima parte a travaliului s-a desfasurat simplu si relaxat si calm si cu blandete noaptea trecuta in (semi)somn. Dimineata dupa ora 5 s-au rupt membranele si a curs apa. Pe la 7 m-au aoucat durerile – erau de fapt contractiile din ultima faza de travaliu dar… eu habar n-aveam ca suntem atat de avansati. Am stat calmi si am facut ce ne-ai invatat la curs + vizualizat trandafirul, apoi, atunci cand am simtit, asa cum m-a invatat Lili (desi logic mi se parea imposibil sa fiu deja pe la dilatatie 6) am pornit-o spre spital. Credeam ca mai urmeaza un drum lung in continuare… Pe la 8:15, cand m-a controlat medicul de garda, am trait cea mai simpatica poanta posibila si confirmarea faptului ca metoda Dittei e superba si perfecta:
Dr., in timp ce ma controla (tuseu vaginal) m-a intrebat (destul de acru) cand v-au apucat durerile? Iar eu i-am raspuns cu sinceritate maxima: cam acum o ora… La care el imi spune: ” Fugiti doamna de-aici! Dumneavoastra stiti ce-i aicea?!” Aveam deja dilatatie 8.
Apoi, totul s-a petrecut foarte rapid si ca de la sine… cu respect, blandete, rabdare, iubire, intimitate si ca acasa. Interventiile medicale au fost aprispe inexistente – doar montarea branulei la inceput si taierea cordonului ombilical la final de catre tati- desi intreaga echipa de medici + moasa m-au sustinut (si au intervenit punctusl cand a fost cazul, in background-ul lui tati care a condus procesul cu iubire, caldura, blandete.
Planul de nastere a fost respectat intru totul, iar la 10:15 il tineam deja pe BBbmic David la piept. Am avut parte de dublu magic hour (si eu si tati) si totul s-a desfasurat intocmai cum am visat (vizualizat) noi. Felicitari si multumim pt „nasterea ca acasa” cu adevarat, Liliana Tudose si Ana Maria!
Iti multumim din suflet si mult succes si in continuare, Ditta Depner!!! Continuati ceea ce ati inceput pt ca ceea ce faceti voi… este absolut miraculos!!! Orice mama si mai ales orice bebe merita o astfel de experienta si un astfel de inceput in viata!!!
Relaxarea + suportul activ al lui tati + vizualizarea bobocului de trandafir; Apa (bazinul de nastere a fost absolut esential si a facut o f. mare diferenta) si lasatul sa te manifesti liber si instinctiv; respiratia pe contractiile de expulzie si impingerea lunga, continua si progresiva – cum spunea si Ditta, chiar nu se poate sa nu impingi – am incercat si eu…) focusandu-te pe iesirea cu blandete (in loc de senzatia fizica intensa pe care altfel o simti) sunt chiar elementele necesare unei nasteri naturale cu blandete si ca acasa, de succes!
ISIS (Constanta) + metoda #DittaDepner #ReNasterea + bazinul de nastere + o echipa de profesionisti pregatiti si dornici / capabili sa ofere o „nastere ca acasa”
= Life + Love + Siguranta + Succes

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button