O nastere acasa la al treilea copil

Multumim din ❤️ Ditta pentru filmulețele postate, m-au ajutat sa mi conving sotul ca cea mai buna decizie este sa nasc de data aceasta acasă.
Primele doua nașteri au fost in spital, cu epiziotomie.
Prima, acum 10 ani, contractii și expulzie in 20 de minute, pentru ca a fost așa rapid și medicul nu era prezent in sala de nașteri, asistenta mi a spus sa pun picior peste picior pentru a stopa venirea pe lume a micuței….
Si a venit totusi fetita noastra de 3.200g, cu fruntea julită iar pe mine m-au cusut mai bine de jumătate de ora.
A doua naștere, tot in spital cu epiziotomie, la fel de rapid, acum 4 ani.
Povestea diferita a lui ❤️Matei
Au trecut trei luni de când Matei, a treia minune, a apărut in viața noastră.
Nu sunt cuvinte suficiente sa pot descrie ceea ce am simtit, trăit alături de iubitul meu soț și cei doi copilași (10 ani și 4 ani).
In data de 24 mai 2020, săptămâna 39 de sarcina, orele 20:00, parca ma încercau ceva crampe, așa ca am hotărât sa o sun pe Mosica, pentru a avea suficient timp sa poată ajunge (oricum ii spusesem ca Matei o sa o astepte😊).
Iubita noastră doula a reușit sa ajungă la orele 21:00. Eu aveam contractii la interval de trei minute, erau suportabile ca și intensitate. Pana a ajuns Mosica, doula a fost ca un balsam pentru suflet, m-am simtit răsfățata cu masaj și comprese reci pe frunte.
In pauza dintre contractii, sotul verifica pizza in cuptor, reușisem sa o pun in tava inainte de a ajunge doula 😀.
Pe tot timpul travaliului am stat in genunchi, ma rugam intens sa nu ma rup, având doua epiziotomii, de la nașterile anterioare, asta era frica mea…
Mi-a dat încredere Ditta 🤗😘, vorbind cu ea, poziția gravitațională de a naște era soluția. La 22:30 a ajuns Mosica, fricile soțului erau risipite.
Contracțiile creșteau in intensitate și îmi dădeam seama ca momentul mult așteptat se apropia.
La 22:52 aveam sa fac cunoștința cu băiețelul mult așteptat, alături de sotul meu. Nu sunt cuvinte sa pot descrie emoția cu care mi-am primit in brațe mogâldeața.
Durerea de a nu-mi putea îmbrățișa primii doi copilași in primele clipe de viața, aduși pe lume in spital, părea ca începe sa se vindece, și Matei striga de bucurie🥰.
Placenta a fost eliminata la 20 de minute după nasterea puiului de om. Moșica a tăiat cordonul, după ce frățiorii au făcut cunoștința cu Mateiul mult dorit și așteptat.
Teodora (10 ani) era cu ochișorii in lacrimi de emoție și bucurie❤️.
Visul meu a fost împlinit!
Maica Domnului le a rânduit minunat pe toate!🙏
Nu puteam reuși fără minunatele zâne 🙏🥰 doula Alina Silvestru și Mosica.
Va iubim!❤️❤️❤️❤️❤️
Gabriela

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button