Nasterea Raysei

“Draga Ditta,
Ma numesc Nicoleta, am 25 de ani si vreau sa ti spun ca anul trecut in primavara am ramas insarcinata, iar de atunci au inceput toate gandurile sa ma bantuie.
Ma intrebam “oare cum va fi sarcina mea, daca voi avea probleme (auzind atatea povesti ale mamelor care, sincer, m au speriat desi stiu ca nu toate femeile sunt la fel), m a speriat gandul de durerile nasterii, pentru ca nu stiam cum le voi suporta.”
Pana intr o zi cand am dat de filmuletele tale de pe youtube.
Vreau sa spun ca am reusit sa ma uit la toate si m au motivat sa ma gandesc ca atat sarcina cat si nasterea in sine vor fi implinitoare si satisfacatoare.
Am reusit sa ma incurajez singura,datorita filmuletelor pe care le faci cu atata devotament. Imi era teama si de interventia medicilor in nasterea mea.
Am fost la destule ecografii si nu ca mi am dorit eu, asa e aici, precizez ca sunt stabilita in Germania.
Iar acum, vreau sa zic ca pe 9 februarie (depasind termenul clasic al nasterii cu 4 zile) dupa un travaliu de 18 ore, fara epidurala, spinala sau orice interventie din partea lor am nascut o fetita pe nume Raysa care a avut 2760 de grame ,51 de cm.
Acum nu pot spune decat MULTUMESC pentru video urile motivante pe care le postati, pentru sentimentele pe care m ati facut sa le simt.
Sunt o mamica mandra de mine, de felul cum mi am nascut copilul ….toate datorita dumneavoastra!
Continuati sa faceti ceea ce faceti, ca o faceti bine!
Multumesc.”
Nicoleta.

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button