Nasterea Lunei

“Bunã mãmici si burtici 🙂
Se fac în curând 9 luni de la nasterea bubulinei noastre, Luna, si vroiam sa vã povestesc despre frumusetea nasterii noastre si despre oamenii minunati care au vegheat de aproape si de departe, asigurându-ne sprijinul necesar, iubire si cãldurã.
O sã încep cu Ditta Depner, un înger de om, o fiintã minunatã ❤
Totul a început la cursul Dittei, Renasterea, un curs pentru mãmici, burtici si tãtici, genul de curs care nu doar îti prezintã niste informatii, ci te încarcã cu energie pozitivã, îti oferã linistea emotionalã de care orice proaspãtã mãmicã are nevoie.
Pentru noi a fost o adevãratã revelatie. Dezamãgiti de sistemul medical care te îndoapã de analize, boli închipuite si pastile, si fiind adeptii naturalului, am rezonat extraordinar cu ceea ce Ditta promoveazã: normalul.
Am gãsit întâmplãtor videourile ei pe youtube si am rezonat cu tot ceea ce povestea, am rezonat cu EA si am zis cã neapãrat trebuie sã o cunoastem.
Asa am ajuns la cursul ei din Brasov si de acolo parcã totul s-a luminat, totul a devenit clar..nu este un simplu curs, este o poartã cãtre iubire, întelegere, natural, cãtre minunea de a fi mamã si tatã..
Luna a venit pe lume pe 9 iunie, sub lunã plinã, sângerie, la 21.16, acasã, în cada de nastere, într-o baie de iubire si emotie, în liniste si în ritmul ei, înconjuratã de mãmicã, tãtic, doula si moasã..si nimic altceva.
Pentru mine a fost o clipã magicã, exact asa am simtit trecerea timpului, o clipã..minunatã, magicã, fantasticã.
Am intrat în pretravaliu pe la 7 dimineata, am început pregãtirile, doula (un om minunat si cald si iubitor – numele în privat) ne-a asigurat un mediu linistit, calm, iubitor, moasa care a venit din strainatate, un om fantastic, (bine pregãtitã, foarte atentã si grijulie) s-a asigurat cã bebe e bine..
Apropos, bebe s-a pozitionat dupã ce s-a rupt apa, prin exercitii spinning babies 🙂 pe la 5 pm s-a rupt apa, iar restul timpului l-am petrecut în apã, împreunã cu sotul meu.
Luna a venit linistita, zen, cu fatza curatã, purã..cel mai frumos si înãltãtor moment din viata unui om..si pentru asta multumim din suflet Dittei, doulei si moasei, îngerii pãzitori ai puiului nostru ❤❤❤
Vã iubim!! ❤
Totul a decurs frumos, firesc, cu cordonul lãsat pânã nu a mai pulsat, nasterea placentei usor si frumos, bebe la sân de la început si în brate la mami, în tihnã, lin, fãrã ruperi, fãrã traume, iar a doua zi eram perfect normalã si functionalã.
Luna este o fetitã exceptionalã, cuminte, linistitã, veselã si fericitã, si blândã 🙂
Totul a început cu Ditta!
Cu omul Ditta, doula Ditta si cursul Renasterea!
Cei care ne-au redat încrederea în noi, în corpul nostru de femeie, în bebelusii care ne aleg ca pãrinti..
Nu degeaba cursul se numeste Renasterea 😊
Duceti-vã la cursul Dittei si o sã vã redescoperiti, o sã vã întelegeti mai bine pe voi însivã si pe bebele care v-a ales ca pãrinti!
O sã vã recãpãtati încrederea în corpul vostru si o sã-l ascultati mai bine.
Multumim Ditta!!
Multumim vouã, oameni minunati, cã existati si cã faceti ceea ce faceti! ❤❤❤”

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button