Nasterea lui Tudor

Draga Ditta,
ma numesc Maria, am 30 de ani si vreau sa-ti multumesc pentru tot ajutorul benevol si marinimos oferit, prin video-urile tale de pe youtube.
https://www.youtube.com/channel/UCt-vmRdmpfk51zoR0VivxwQ
Anul trecut cam pe vremea asta am ramas insarcinata si am inceput sa-ti urmaresc toate postarile de pe You Tube.
Am fost o graviduta (am 1,59cm) relaxata si fericita. Am fost in total la 3 ecografii, ultima fiind cand bebe era in trim. II, pentru ca m-ai invatat sa vorbesc cu copilasul meu.
Practic eu nu am avut un medic al meu. Cand mi-a venit sorocul am plecat la spitalul D.Stanca Cluj si dupa vreo 14 ore de travaliu, nu foarte dureros, fara epidurala sau orice alta interventie, s-a nascut natural, Tudor, un baietel sanatos de 3930gr si 59 cm.
Cele 14 ore puteau fi mai scurte, daca birocratia si instalarea in spital ar fi fost mai smart gandite (m-au mutat inainte sa nasc in 3 saloane).
De alaptat, nu m-am lasat pana nu am reusit desi, Tudor a facut icter si era tinut la lampa. Ma mulgeam si ii duceam laptic sau il primeam la supt.
Azi, la apoape 3 luni, facem o echipa buna si in continuare suntem legati. Am avut multe piedici si neintelegeri cu cei din jur.
Ma credeau nebuna, dar eu eram doar o viitoare mama care vroia sa lase pe micut sa vina cand vrea si sa-i creez un mediu de dezvoltare cat mai natural si plin de iubire( p.s. nu judec pe nimeni).
In spatele trairilor mele erau cuvintele tale, multumesc 🙂
Maria.

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button