Nasterea Irinei

“Astăzi se împlinesc 9luni de la nașterea Irinei.
După 9 luni de stat în burtica și 40 de ore minunate de travaliu, Irina s-a născut acasă în apa.
A fost o experienta extraordinar de frumoasa si implinitoare. Nu as fi reușit fără cursul Dittei Ditta Depner
ără susținerea soțului meu, fără ajutorul Irinei pe post de doula ❤ Irina Dobre și fără siguranta oferita de un cadru medical din strainatate.
Irina a avut parte de o naștere armonioasa și liniștită, nemedicalizata. Noi am ales sa naștem acasă, din varii motive, după ce am cântărit și analizat toate opțiunile. Ne-am asumat decizia.
Cursul Dittei nu te învață cum să naști acasă și nici nu încurajează acest lucru. Din contra, pune accent pe siguranța mamei și a fătului, pe înțelegerea procesului și nu pe controlarea acestuia.
 

Relaxarea este cheia. Nu am fost niciodată mai relaxata ca în travaliu. Mâncare, masaj, muzica, uleiuri, dus și toaleta la discreție. Corpul știe sa își facă singur treaba în ritmul propriu. Ambientul de acasă m-a ajutat enorm. Fără factori perturbatori, fără intervenții inutile sau hârtii de semnat.
Irina este sănătoasă tun, nu a facut icter, nu i s-a administrat vit K, fără screening-uri sau vaccin-uri, am avut parte de ore magice împreună.
Atașarea la san a fost foarte usoara, încă o alăptez. La naștere a cântărit 3250gr, acum are 9kg. Primele 3 săptămâni de stat acasă cu ea și cu soțul meu parca au fost rupte din rai!
As mai naște de o mie de ori, cu o singura conditie: sa fie cel puțin la fel de frumos și liniștitor ca prima oara 💕.
Mulțumim Ditta pentru ca exiști!”
Dada Andrada
 

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button