Nasterea Filoteei

“Bunã ziua dragi mãmici!
“Filoteea s-a nãscut de ziua tatãlui ei :26.02.2019
Aş vrea sã vã spun cum am schimbat a 6-a naştere (chiar şi soţul îmi spunea: ai nãscut 5 iar acuma ţi-ai luat lumea în cap).
Sã vã povestesc cum lucreazã Dumnezeu prin oameni.
De la o prietenã (Daniela Buldum) am aflat de Cristela Georgescu, iar de la Cristela am aflat de Ditta Depner (cãreia îi mulţumesc din suflet pt toate informaţiile).
Din septembrie pânã în februarie am tot rãscolit internetul, desi sincer, cel mai simplu ar fi fost sã merg la cursul “Renasterea” al Dittei sau al Oanei Sofron…
Am încercat sã discut cu medicul cu care am nãscut ultimii trei copiii dar nu prea ne-am înţeles,apoi am vrut sã nasc acasã dar soţul nu a fost de acord şi fix cu 2 sãp înainte de a naşte am schimbat medicul (o doamnã tânãrã de 32 de ani care mi-a spus da la toate cererile mele, nefiind deloc surprinsã de ele). Wow!!
Cordonul ombilical a fost clampat dupã ce nu mai pulsat, am verificat şi eu, fetiţa a fost pusã direct dupa nastere pe burtica mea, fãrã vit k, fãrã vaccin, fãrã lapte praf şi doar alãturi de mami.
A zâmbit din prima zi şi îi place foarte mult sã stãm de vorbã şi bineînţeles cã nu plânge decât foarte rar, dacã vrea papa sau schimbatã.
P.s. : înainte de a merge la spital am stat o orã în cadã, ceea ce a fost super, iar apoi am folosit blend-ul pt durere de la Ditta, care mi-a fost de mare ajuror.
Am nãscut în 20 min dupã ce am ajuns la spital. Şi Dumnezeu a rânduit cã noul meu medic era de gardã, medicul neonatolog cu care vorbisem era tot de gardã ,chiar şi moaşa care era atunci mã cunoştea de la o altã naştere.
Cam aceasta e povestea pe scurt.
Informati-va deci, pentru ca merita.
Nu asteptati pana la a 6-a nastere. 😊
Georgiana Verestiuc”

Vezi și

Cum ne-a fost nastrea? – Roxana Neculae

Nici că-mi mai pasă de acele 14 ore de travaliu, când cele 14 zile de dinainte și cele 14 zile de după au fost un deliciu!

Call Now Button