Nascut in salvare, rapid si usor

Pe data de 4/6/2021 am născut la un spital din Germania, foarte frumos, datorita dvs. Va iubesc din inima chiar dacă nu va cunosc live.

Draga mea Ditta,

De dimineață, au început usoare contracții cărora nu le-am dat prea mare importanta, întrucât mi-am văzut de treabă liniștită: am făcut prăjitură, am calcat cămăși soțului și ascultam muzica. Toate acestea le-am făcut pana pe la ora 19 și ceva seara.

Am pierdut frumos dopul gelatinos și fără sa ma panichez mi-am continuat activitățile: m-am relaxat în apă, am făcut puține exerciții pentru dilatatie, pana au apărut frumoasele contracții adevărate.

Ahh! Eu și soțul eram nerăbdători sa-l cunoaștem pe micuțul Ioan, cum de altfel și el astepta acelasi lucru.

Ca sa nu o mai lungesc, a fost o naștere frumoasa și neplanuita, am trăit toate momentele la maxim.

Pe la ora 22 și ceva m-am dus la un control la o maternitate din Germania, eram dilatata 2 cm. M-am întors acasă și am stat pana am simțit ca-mi vine sa împing.

Îmi doream sa nasc în apa. Mi-am sunat cumnata sa-i zic ca-mi vine sa împing, iar ea mi-a zis ca nasc, vine bebe, era prea târziu ca să mai nasc în apa… .

Atunci soțul a chemat salvarea și am născut în salvare, foarte repede și ușor, la ora 03: 52.

Dragi mămici, burtici, am avut o naștere superba, chiar dacă nu am născut în cada mea mult visata…. am stat în cada mea de acasă mult și bine, masându-ma cu o combinație de uleiuri de la Dottera, cu soțul meu care-mi vorbea frumos și ma cocolea (in aceasta combinație aflandu-se și cel mai important ulei ptr. dureri, PALAMAROSA).

Toate video-urlie Dittei noastre au clădit în mine puterea și încrederea ca pot naște cum îmi doresc, ca pot sa-i ofer copilului meu tot ce e mai bun, cum a și fost:

❤️nu i s-a tăiat cordonul,
❤️nu a fost spălat imediat, ❤️am avut și noi ora magică, ❤️eu nu m-am rupt foarte mult
etc.

Draga mea Ditta, va iubesc din inima, și nu știu cum sa va mulțumesc ca ați reușit să clăditi în mine și soțul meu niște oameni puternici, având în vedere ca avem doar 23 de ani amândoi fără prea multe experiente de viata.

Fie ca toate mămicile sa aibă o naștere asa frumoasa cum am avut eu, îmi doresc mult sa luptam alături de doamna Ditta Depner pentru a arata medicilor din tara noastră ca noua ne aparține nașterea, nu lor.

Cu drag,

Elena Petrescu

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button