Mihaela Moldovan, Brasov

Am ales nasterea acasa si a fost minunat.

Am ales nasterea acasa si a fost minunat. Minunat din foarte multe puncte de vedere. Defapt din toate punctele de vedere, pentru ca nu pot sa gasesc un detaliu care l-as fi schimbat.

Hotararea de a naste acasa a inceput sa se infiripe cu mult timp inaintea sarcinii, cand chiar ideea de a avea un copil era proiectata intr-un viitor destul de indepartat. Din curiozitate am inceput sa studiez despre metode alternative de nastere. Am inceput astfel sa-mi doresc o nastere cat mai blanda atat pentru copil, cat si pentru mine. Sa am aproape doar persoane care ma sustin intru totul si pe al caror ajutor sa ma pot baza cu nadejde.

Am nascut acasa, fiindu-mi alaturi doar sotul si o minunata doula (pe care mi-e si greu sa o numesc doula pentru ca intre timp mi-a devenit o draga prietena). A fost o noapte magica, despre care as putea vorbii in nestire; dar pentru ca uneori prea multe cuvinte strica, ma rezum doar la atat (daca cineva vrea mai multe detalii, cu mare drag le impartasesc).

Cursul? Un mare DA! Recomand citirea si recitirea suportului de curs. Mie mi-a reamintit cat de puternice suntem deja, mi-a confirmat faptul ca in noi exista si functioneaza un mecanism divin care stie foarte bine cum sa creasca si cum sa nasca noua viata ce a luat fiinta inauntrul nostru. Consider ca e de mare ajutor in eliberarea multor frici ce pot bruia starea de beatitudine, care e natural sa o simtim atat pe parcursul sarcinii cat si al nasterii.

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button