MAMA la peste 40? ❤️❤️

Din marturiile voastre adunate, pentru care va multumesc din inima:

“Eu am rămas însărcinată la aproape 41 de ani. Prima dată. Doctorul, celebru dealtfel, mi-a spus că musai să fac amniocenteză că există riscul ăsta, ăla și celălalt…

Am început să plâng, am zis că mă gîndesc, mă luase prin surprindere.

Acasă am început să citesc și am aflat că există riscul de avort.

Pînă la urmă întrebarea era „vreau un copil sau vreau un copil sănătos”?

Pe scurt, am sunat la o clinică din Cluj, exact la medicul recomandat pentru amnio și am cerut o consultație. Acesta își făcuse doctoratul în Olanda pe amnio și mă gîndeam că trebuie să știe să „cetească” eco.

Cum eu nu făcusem nici un fel de test am zis să nu merg așa la ditai doctorul 😁 și am făcut triplu test.

Mi-a zis că degeaba l-am făcut că deși se face peste tot, singurul aparat creat pentru a citi exact acest test se găsește doar in Cluj. Că toate clinicile doar aproximează rezultatele.

Tot el mi-a explicat că testul nu arată decât o probabilitate matematică nu un risc efectiv.

În fine, a zis că nu recomandă amnio decât în cazuri excepționale și că în 2 ani a avut fix 2 cazuri de sarcină cu probleme, iar el consulta cu zecile pe săptămână.

Mie imi era clar, eu îmi doream un copil, așa cum urma să vină el de la Doamne Doamne.

Am înțeles și că medicul meu era interesat să urmărească doar sarcinile „sigure” ca nu cumva să îi fie știrbită reputația probabil.

Să mai spun că l-am schimbat? Am o fetiță sănătoasă și veselă foc ce face curând 9 ani ❤.

Eu, draga Ditta, am aflat de tine după ce am născut, m-ar fi ajutat multe dintre sfaturile și învățăturile tale. Să îți dea Dumnezeu sănătate și lumină în călăuzirea femeilor pe drumul acesta magic, năvalnic, dureros de frumos. 💕”

Bogdana P.

#dittadepner #renaștereacudittadepner #vindecanasterea #schimbamnasterea #sarcina #sarcinacu40 #stopviolentaobstetrica #cezarina #nastere #nasterenaturala #nastereinapa #nastereinpandemie #nastereincuplu #depresie #depresiepostnatala #depresiepostpartum

Vezi și

Circulara de cordon nu este indicatie de cezariana.

Sa nu mai aud, ca va lasati pacalite ca nu puteti naste natural cu circulara de cordon.

Call Now Button