Mama este “Dumnezeu” pentru copilasul ei

Mama este “Dumnezeu” pentru copilasul ei, cel putin in primii 7 ani de viata.

De MAMA depinde supravietuirea nou-nascutului, hranirea, alinarea, IUBIREA si ingrijrea.

De mama depinde totul. De aceea suntem atat de atasati de mama, chiar si daca mama ne-ar fi pasat la bunici sau bone..

Mama este relatia cu lumea in care venim. Cunoastem mediul prin intermediul emotiilor ei din timpul sarcinii.

Creierul embrionului si mai tarziu, al fatului, se impregneaza cu starea ei emotionala. Asa cum isi traieste mama sarcina, asa cum se simte in relatia de cuplu, in relatiile de familie si in relatiile cu ceilalti, exact in acel fel, ea isi pregateste inconstient copilul, pentru lumea in afara uterului.

In functie de cum isi traieste ea sarcina, vom relationa in mare parte si cu ceilalti, mai tarziu in viata. Pentru ca acesta a fost modelul absolut pe care ni l-am insusit din pantec.

Daca mediul uterin a fost plin de frica sau respingere, atunci pruncul invata, ca lumea in care vine este neprimitoare si plina de adrenalina si provocari.

Daca mediul uterin a fost imprimat cu ideea unui avort sau chiar cu o tentativa, atunci pruncul se va simti in pericol si se va teme pentru viata sa si mai tarziu, fara motive clare.

Mama este singura noastra sansa, de a ajunge in aceasta lume. Tot ceea ce primim de la ea, ca e oxigen, nutrienti, sau emotii, nu doar ne hranesc si ne cresc, ci ne si imprima la nivel celular. Ii stim visele, ii simtim emotiile, temerile, fricile, bucuria si entuziasmul.

Este fascinant sa observam in viata de adult, cum am preluat programele mamei aproape in totalitate, mai ales la randul nostru, ca si mame, sau cand in viata noastra se manifesta maternitatea.

De aceea, atentia si asumarea fiecarui gest, fiecarui cuvant si fiecarei actiuni, ar trebui sa fie prioritatea oricarei femei, ce poarta in pantec o viata.

Te astept la un MASTERCLASS de 5 zile, in care te voi ajuta sa afli TOTUL despre SARCINA, NASTERE si viata POST-PARTUM.

Link in BIO sau direct pe dittadepner.ro

Parcursul care iti va schimba viata si nu doar nasterea. Garantat.

#dittadepner #schimbamnasterea #vindecanasterea #renastereacudittadepner #nastere #stopviolentaobstetrica

Vezi și

Circulara de cordon nu este indicatie de cezariana.

Sa nu mai aud, ca va lasati pacalite ca nu puteti naste natural cu circulara de cordon.

Call Now Button