Mai vreau minuni din astea!!! Se poate si fara frica!!!!

“Buna draga Ditta,
Tin sa iti multumesc in primul rand pentru stradaniile tale in a ne informa despre nastere, nasterea frumoasa.
Am aflat de tine de la sotul meu, care stiind ca va deveni tatic s-a pus pe cautat. Te-a gasit pe youtube: Ditta Depner 
M-a uimit la faza asta.
Pe urma m-ai uimit tu, cu tot ce ziceai im filmuletele tale. Uimit in sensul bun, mega bun:)
Am gasit acolo tot ce simteam eu ca trebuie facut, dar parca eu simteam in alt grai, tu m-ai ajutat, mi-ai tradus pe romaneste, ceea ce e de fapt normal, natural, firesc, de la Dumnezeu…
Eram la prima nastere, s-a intamplat in august 2018, si nu m-am gandit nici un moment la cezariana, era ceva, nu stiu cum sa spun, din alta galaxie:)))
Dupa ce mi-ai „tradus” tu ce am de facut, m-am pus pe treaba. Si am luat legatura mai intens cu fetita, m-am plimbat mult, ne-am plimbat de fapt, ne-am relaxat cu orice ocazie pe care o aveam, n-am lasat mai nimic sa ne supere, am fost cam in lumea noastra, noi doua si tati:))))
Pe urma a venit momentul mult asteptat, chiar in ziua cand aveam termenul, a fost punctuala picilica:))) si dupa 6 ore de travaliu am tinut-o in brate pe minune.
L-am avut alaturi tot timpul pe sot, mi-am petrecut parte din travaliu in apa, a mers totul ca pe roate. N-am fost nici un moment stresata, am avut pur si simplu rabdare si l-am rugat pe Dumnezeu sa-mi dea putere.
Am primit-o pe piept imediat cum s-a nascut, si nu ne-am mai despartit cat am stat in spital, am pus-o la san, si ne-am minunat alaturi de sot de picilica.
A fost minunat!!!!
Mai vreau minuni din astea!!!
Se poate si fara frica!!!!
Am vrut de mult timp sa-ti scriu, dar imi lipseste curajul.
Am facut si o greseala.
Nu am precizat ca vreau taiere tarzie a cordonului, cel putin nu moasei cu care am nascut, care a intrat in tura cu o ora inainte de a naste eu. Am certat-o cand am vazut, ea replicand ca e destul de rosie fetita si nu mai are nevoie de ce e in placenta. Ce motiv prostesc! Nu se va mai intampla la urmatorul bebe!!!!
Picilica n-a primit nici un vaccin pana acum, medicul a fost putin reticent cand a auzit, dar e decizia mea.
Multumesc frumos inca o data!
Faci o treaba minunata, fa-o mai departe! Poate ca mine mai deschid si alte mamici ochii!
Eu am nascut in Germania, dar oriunde am fi, noi decidem pentru noi si copilasii nostri, trebuie doar sa fim informate.
I.D.”

Vezi și

Am avut o nastere acasa implinitoare datorita tie

Nu credeam ca poate fi atat de frumos si unic. Poate nu ma eliberasem de toate grijile si fricile inainte sa fac aceasta alegere de a naste in confortul casei mele dar m-am rugat la Dumnezeu sa-mi ofere o nastere implinitoare si sa-mi ofere curaj.

Call Now Button