Ma simt atat de femeie! [nastere naturala medicalizata, NVDC]

Pana la 8 cm ajunsesem in scurt timp si deja simteam ca ma ia cu impins, care apropo – desi peste tot este descris ca si sentimentul de scaun, de constipatie – eu am asociat cu reflexul de voma. Efectiv incontrolabil si involuntar, simteam cum se impinge singura sa iasa fara sa fac eu nimic … mosica striga sa ma mai tin ca nu-s dilatata complet, sa nu rupem colul, dar eu efectiv nu mai puteam controla nimic, corpul meu o scotea afara … mosica monitoriza bataile inimii (grija si emotii dupa ceva lichid verde eliminat) si cateva reprize ne-au dat emotii, asa ca, desi eram pe ultimul metru de a reusi acasa, am plecat la spital … pe drum, eu ma rugam sa nasc in masina, impingeam deja si eu cat puteam, dar n-a fost sa fie.
Pe la 21:00 am ajuns la Filantropia si la 21:50 s-a nascut Minola noastra de 3500 g. Aici mi s-a rupt iar filmul. E clar ca am inca o fobie si o karma cu spitalul, efectiv nu mai sunt eu dupa ce calc pragul unui spital. :(( Problema a intervenit la placenta, din punctul meu de vedere s-au cam grabit, dar nu mai stau acum sa judec si sa analizez. Pentru mine nu mai conta altceva in acele momente. Aveam lacrimi de bucurie pentru ca REUSISEM ! Ma simteam atat de puternica si implinita… Pe scurt, medical, mi s-a facut anestezie generala (asa cred) dupa oxitocina – si s-a extras manual cu chiuretaj si tot pachetul, hemoragie, epiziotomie…
Aseara, practic am fugit din spital. Acasa si peretii ma ajuta sa-mi revin, acolo ma stingeam cu fiecare ora care trecea.
Despre Filantropia – barbatii raman de aur, femeile mult mai agresive. Cu doctorul Iancu George, atat cat am interactionat – il recomand cu drag. Si-a pastrat calmul si bunul simt, chiar daca eu tot refuzam orice interventie si tratament. In rest, cu bune si cu rele, raman recunoscatoare Universului pentru reusita asta, chiar daca incompleta. Am o lista intreaga de oameni carora va trebui sa le multumesc – sotului meu, pentru toata sustinerea no matter what (nu s-a lasat convins de data asta nici macar cu transfuzia de sange care vroiau sa mi-o faca), mosica mea de aur si prietenei mele care a facut febra musculara de la cat am chinuit-o in travaliu (fara ele 2 n-as fi reusit), Dittei Depner pentru cursurile ei si setea care mi-a deschis-o pe drumul informarii perinatale. Chiar daca-s rupta in c.. de’a dreptul, ma simt atat de FEMEIE ❤️❤️❤️ Mai intrebati voi ce va intereseaza, mintea mea e la furat curent acum. ????”

Vezi și

Am avut o nastere acasa implinitoare datorita tie

Nu credeam ca poate fi atat de frumos si unic. Poate nu ma eliberasem de toate grijile si fricile inainte sa fac aceasta alegere de a naste in confortul casei mele dar m-am rugat la Dumnezeu sa-mi ofere o nastere implinitoare si sa-mi ofere curaj.

Call Now Button