Ma asteptam sa dureze mai mult si sa fie mai dureros…

Bună dragă Ditta 💞
Știu că ai primit până acum, de când faci ceea ce faci, numeroase mesaje de mulțumire. Tocmai de aceea, mai primește încă unul ☺️
Am născut de 24 de ore, al treilea copil, un băiețel pe nume Denis de 3 kg 400.
A fost o naștere naturală, care s-a desfășurat mult mai repede decât mă așteptam, având în vedere celelate două nașteri.
La ora 5 dimineața am început să am contracții suportabile, am zis că nu merg la spital până nu se intensifică. Erau neregulate, chiar la 12 minute.
Au început să devină mai dese și mai intense, cam la 5 minute. La ora 9 am ajuns la spital, eram deja dilatată complet..
M-au întrebat la o scară de la 1 la 10, ce intensitate au durerile, eu am spus 7-8. Mă așteptam să mai stau în travaliu și să vină dureri și mai mari, când colo eu eram pregătită pentru a împinge și cred că eram încă de acasă, pentru că aveam deja acea senzație, dar mă abțineam.
Am ajuns în sala de nașteri și la 10 jumate s-a născut minunea, pe un scaun special pentru naștere (fără șezut).
M-au întrebat cum vreau să stau, au spus că pot să stau cum simt, intr-o pozitie cat mai comodă, chiar și în picioare.
Mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat în video-urile tale, asta m-a făcut să suport așa bine contracțiile, încât să mă aștept la mai multă durere…😁
Multă sănătate și la cât mai multe nașteri naturale în toată lumea!
Anita, 27 ani
💐

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button