Iti doresti un copil, dar acesta se lasa asteptat?

Ti-ai facut o tona de investigatii medicale, dar nimeni nu are o explicatie concreta pentru cazul vostru?
Te intrebi, daca exista o alta explicatie decat cea medicala, pentru toate diagnosticele pe care le-ai primit?
Am o veste buna pentru Sufletul tau!
#dittadepner
Exista o sumedenie de explicatii holistice, care se vor investigate si aprofundate, pentru a intelege semnalele corpului, care incearca sa comunice cu tine.
Acum, ca ai aflat ca trupul tau iti vorbeste astfel, prin singurele sale modalitati, poti incepe calatoria vindecarii tale profunde.
#vindecanasterea
Te astept sa-ti incepi voiajul, catre schimbarea care iti va aduce bucurie si entuziasm in toate celulele tale, la inceput de 2021, un an al trezirii Sufletului, din necunoastere si uitare.
Participa online la weekend-ul care iti va schimba viata. #conceptieconstienta
Vor fi doua zile intense, care iti vor parea ca o saptamana de munca grea, pentru ca vom “radiografia” trairi si emotii din perioada pre- si peri-natala, care ti-au format repere importante in viata, repere care ti-au determinat comportamente, deprinderi si… chiar si diagnostice medicale.
Detalii despre seminarul care iti va schimba viata, aici: Curs Conceptie Constienta.
Pentru ca, totul contine si o explicatie holistica, care te va ghida mai departe pe drumul misiunii, pentru care ai venit aici, pe Pamant.
Ia-ti viata in propriile maini si apuca-te de TINE!
Asuma-ti cu constienta si luciditate cele mai bune alegeri, cunoaste-ti umbrele, ca sa le birui, ca un adevarat invingator!
#cursuriholistice cu #dittadepner
#conceptieconstienta

Vezi și

Ce este ORA MAGICA?

Ce este ORA MAGICA? Intalnirea cu bebelusul tau! Stiai, ca este cea mai importanta intalnire din viata ta? Stiai ca, exact in acel MOMENT MAGIC, in acele CLIPE pline de MIRAJ, adica in primele doua ore dupa nastere se intampla un sir de momente foarte importante?

Call Now Button