Ionut Emanuel Stroescu, Brasov

.. abia asteptam sa incep asa…., dupa lungi asteptari s-a infaptuit venirea. O minune de fetita a venit la noi in brate. Desi am vrut sa fie o nastere naturala, ne-am intregit familia prin cezariana, datorita unor complicatii…. Am fost bucurosi sa avem o cezariana blanda, dl medic Ionel a fost minunat, a inlocuit cu o eleganta deosebita travaliul hypno. Toata echipa a fost deosebita si atenta sa ne bucuram de bb si sa nu mai avem gustul amar al actului medical. … Am inceput ziua cu exercitiile de relaxare, aveam nevoie mare mare fiindca totul fu din scurt. Sarut mana Dita pt toate invataturile.

Apoi ne-am pregatit am intrat si la putin timp am vazut o minunata faptura a fost magic…a inceput ora magica. Intreaga echipa ne-a explicat pas cu pas ce se intampla; Intocmai ca in filmul de la promama. La recuperare, am fost un pic problematici dar cu vorba buna, ganduri frumoase si odihna am zburat cu balonul. …ce tare e bebe, abia astept sa o schimbam, sa o tinem langa noi, sa ne mirlaiasca si normal sa papam impreuna, by the way Miha you Rock. Va pupam, iar acum va uram nastere usoara asa cum v-o doriti. Aveti incredere in voi si in cele invatate, cu nadejde credinta si dragoste ati reusit deja.

Cu dragoste, Aniela-Ioana mami si tati.

Doamne Ajuta

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button