Ioan Gaf-Deac, Bucuresti

„Ne-au ajutat enorm cursurile!!! A fost o decizie minunata de a participa! Functioneaza 100%! Sper ca o sa spuna asta si minunatul Dr. Aurel Ionel la adresa caruia nu avem cuvinte suficiente sa exprime multumirea si aprecierea pentru el ca om si profesionist! Cat despre bebe e minunata iar sotia mea un veritabil inger! Le iubesc pe amandoua enorm si nu pot acum decat sa iti fiu recunoscator pentru ca dupa ce am participat la cursurile hypno am luat decizia de a sta alaturi de ele in momentele acestea!

Va felicit pentru ca ati ales (ca si mine) sa fiti alaturi de partenerele voastre in acest demers! Va las aici o scurta poveste pe care sper ca Ditta Depner o va transmite. Nu stiu cum ati venit voi la curs, dar eu unul am fost circumspect, un pic iritat ca sotia a gasit un curs tocmai la brasov (si nu in bucuresti – care e desigur centrul universului …not…), ulterior am fost chiar enervat de ora de incepere… dar si un strop curios despre ce o fi vorba… nu va spun despre ce e vorba pentru ca o sa descoperiti voi insiva. Va pot spune insa ca aceste cursuri mi-au schimbat radical viziunea, ne-au schimbat total planurile si ne-au umplut mintea si sufletul de lucruri frumoase – by the way…daca discutiile tind prea mult spre blamarea tuturor doctorilor si a intregului sistem medical…amintiti-va sa fiti relaxati :).
In fapt intalnirea cu Ditta, cursul in sine si faptul ca am avut cateva intalniri si discutii de exceptie sunt doar aspectele care se pot observa cu ochiul liber si o sa aveti si voi parte de ele! Ceea ce a fost cu adevarat important este ca eu, ca barbat – si sunt sigur ca si voi taticii veti simti la fel- am inteles cat de important este sa iti sprijini partenera, sa o intelegi si sa intri in armonie perfecta cu ea si bbmic. La cursul de hypno am invatat ca trebuie sa fiu deschis, atent si cu adevarat implicat in sarcina iubitei mele! De fapt acum ma exprim in mod uzual “nastem in august”, “ne simtim bine”, “sarcina noastra”… si ma bucur din inima ca nu a fost un curs despre cum sa schimbi scutece sau alte prostii…poate nu ma credeti dar la curs prin exercitiile dittei am comunicat cu bbmic, am inteles si mai bine cat de mare este acest miracol al nasterii si pentru asta mtumesc Ditta! Dumnezeu a creat omul dupa chipul si asemanarea lui! Fara teama! Cu iubire si armonie! Dragi tatici va doresc (asa cum stiu ca o sa am si eu parte cat de curand) o nastere superba! Inca o data iti multumesc Ditta! Ps. Cartea cu semnificatia bolilor e smechera rau!!! V-o recomand!!!
Te pupam Ditta Depner!”

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button