Intruparea a fost si este dintotdeauna un proces complex de alegeri foarte constiente.

Intruparea a fost si este dintotdeauna un proces complex de alegeri foarte constiente. Asa am venit si noi, asa vin si pruncii nostri, prin noi, aici pe Pamant.
#dittadepner
Asa cum ne-am ales traiectoria principala a destinului, asa ne-am ales si familia si oamenii cu care vom interactiona in aceasta existenta, asa ne-am ales inclusiv incercarile pe care le vom intalni.
#conceptieconstienta
Suntem aici si acum pentru a ne aminti: DE CE?
Cu aceasta intrebare in minte, cu o incredere oarba in binele vietii, mai mult sau mai putin legati la ochi, cautam pana ce ne gasim drumul, menirea si ne indeplinim planul atent ales dinainte.
#renaștereacudittadepner
Ai nevoie de ghidare in a-ti indeplini misiunea? Cauti sa iti vindeci ranile trecutului, ca sa-ti traiesti viata cu bucurie si incredere? Este mai fascinant decat ai crede. Si mai simplu decat ti s-a spus.
#vindecareanasterii
Te astept la un seminar online captivant, indiferent ca esti femeie sau barbat, in care vei invata cum sa-ti interpretezi semnalele trupului, ca sa afli care sunt traumele ce se cer vindecate. Apuca-te de tine, pentru o viata libera, plina de culoare si entuziasm.
Vindeca-ti traumele pre- si post-natale.

Vindecarea traumei postnatale 18mai2021 – ONLINE, IN DIRECT cu Ditta Depner


❤️❤️

Vezi și

Circulara de cordon nu este indicatie de cezariana.

Sa nu mai aud, ca va lasati pacalite ca nu puteti naste natural cu circulara de cordon.

Call Now Button