Împreună re-dăruim femeii nașterea

Sarbatorim astazi mai mult decat oricand Eternul Feminin, energia cea creatoare de viata si bunastare.
❤️❤️
Dar pentru a manifesta feminitatea in toata plenitudinea ei avem nevoie de contrast. Contrastul dintre energia feminina si statornicia barbatului.
#dittadepner
Vreau sa va reamintesc cat de important este sprijinul partenerului, in momente cheie ale vietii noastre, precum nasterea.
❤️❤️
Impreuna, ca si cuplu, putem trai aceste clipe de miraj la venirea rodului iubirii noastre pe aceasta lume.
Impreuna, ca si familie, putem face echipa, ca sa ne revendicam dreptul la o experienta a nasterii, frumoasa si implinitoare.
Impreuna, redaruim femeii nasterea.
#renaștereacudittadepner
Impreuna, femeia polarizata in cuplu, straluceste si se manifesta in frumusetea si plenitudinea calitatilor ei de Zeita, prin contrast cu barbatul de langa ea.
Si da, atunci o femeie merita toate florile si minunile acestei lumi, prin faptul ca ea perpetueaza si aduce viata pe pamant.
❤️❤️
Acesta este modelul ideal, la care tindem cu totii.
Si pentru a ajunge la astfel de trairi, este nevoie sa reinvatam sa ne raportam la virtutile diferite ale celor doi, in cuplu.
Pentru a ajunge sa accesam o astfel de relatie, este nevoie sa ne recalibram in acea calatorie impreuna, pe aceeasi directie.
Si da, este nevoie de multa rabdare si intelegere si armonie, ca sa reintegram aspecte de mult timp ignorate de o societate care ne vrea divizati si singuri.
Barbatul este pastratorul echilibrului si moduleaza energia vesnic creatoare a femeii.
❤️❤️
De aceea, astazi, de ziua femeii, va doresc sa redeveniti feminine, frumoase si delicate, pentru a da voie barbatului sa venereze gingasia Sufletului vostru feminin.
❤️❤️❤️
:dittadepner.ro

Vezi și

Circulara de cordon nu este indicatie de cezariana.

Sa nu mai aud, ca va lasati pacalite ca nu puteti naste natural cu circulara de cordon.

Call Now Button