Hai sa #schimbamnasterea

Va invitam sa va alaturati si voi in sprijinirea unei prime calatorii minunate pentru copiii nostri si daruirea unei nasteri linistite pentru femeile dragi noua. Am inceput deja sa lucram la infiintarea acelui loc in care nasterea este un proces ce se desfasoara in tihna, fara frica si cu mult sprijin – “Sanctuarul”. Si voi puteti ajuta prin completarea formularului de redirectionare a 2% din impozitul pe venit (formularul 230) catre Asociatia „DONNA Nobis” pana la data de …. mai.
De ce sa sprijini si tu construirea “Sanctuarului”?
Femeile din Romania se confrunta cu o hipermedicalizare a sarcinii, cu grabirea procesului nasterii si de cele mai multe ori acest lucru duce catre interventii nedorite sau chiar lipsite de necesitate. Avem o rata de cezariene ingrijorator de mare – cu mult peste ce recomanda Organizatia Mondiala a Sanatatii. Acest fapt are ca rezultat copii care nu sunt pe cat de sanatosi se poate, femei ce raman cu probleme de sanatate si traume psihologice legate de experienta nasterii si primele zile de viata ale copilului. Experienta trebuie sa fie, si este in multe tari din lume, una diferita: facilitarea nasterii naturale este prioritatea pentru personalul medical, bucuria si entuziasmul momentului intalnirii cu parintilor cu copilul sunt lasate in largul lor, pentru ca este un moment fericit si unic.
Ce este 2%?
2% reprezinta posibilitatea legala a tuturor salariatilor de a redirectiona o parte din impozitul pe venit, pe care deja l-au platit (anul trecut), unei organizatii non-guvernamentale. In loc sa administreze statul roman toti banii pe care dumneavoastra i-ati platit sub forma de impozit, puteti alege o organizatie careia sa ii redirectionam o parte din impozitul pe venit.
Cum puteti directiona 2% din impozitul pe venit catre Asociatia „DONNA Nobis”?
Mai jos, gasiti formularul 230, care este deja completat cu datele asociatiei noastre, pe care va rugam sa-l descarcati si sa-l completati cu datele personale. Dureaza doar 1 minut. Dupa aceea, ne puteti contacta si un reprezentant al Asociatiei „DONNA Nobis” va veni sa il ia sau ni-l puteti trimite in format electronic, la adresa de e-mail: ditta@dittadepner.ro
Daca locuiti in afara Brasovului, puteti depune formularul completat cu datele personale la Administratia Finantelor Publice de care apartineti pana la data de 25 mai sau puteti sa ni-l trimiteti scanat pe e-mail, la adresa: ditta@dittadepner.ro
Formularul 200, pe care il puteti printa dand click pe butonul de mai jos, se adreseaza celor care doresc sa redirectioneze 2% din impozitul pe alte venituri decat cele salariale, provenind din urmatoarele surse:
1. Activitati independente precum activitati comerciale, profesii libere (avocat, notar, auditor financiar, consultant fiscal, expert contabil, arhitect s.a) sau drepturi de proprietate intelectuala (brevete de inventie, desene si modele, mostre, marci de fabrica si de comert, procedee tehnice, know-how, drepturi de autor)
2. Cedarea folosintei bunurilor mobile si imobile
3. Activitati agricole
4. Operatiuni de vanzare-cumparare de valuta la termen
Formularul trebuie completat si depus in 2 exemplare, daca il depuneti la Administratia Financiara. In cazul in care il trimiti prin posta este suficient un singur exemplar.

Vezi și

Circulara de cordon nu este indicatie de cezariana.

Sa nu mai aud, ca va lasati pacalite ca nu puteti naste natural cu circulara de cordon.

Call Now Button