Greturile si varsaturile in sarcina nu vin de la BEBE

Greturile si varsaturile in sarcina nu vin de la BEBE, ci de la propriile amintiri si temeri subconstiente.

De aceea, o sarcina este oportunitatea perfecta a femeii, sa isi constientizeze fricile, sa-si exploreze propria nastere si sa recunoasca ce s-a intamplat atunci, cand ea a fost in pantecul mamei sale.

Pentru ca de acolo pleaca toate cele nestiute, adica cele necunoscute de mintea noastra constienta.

❤️❤️❤️

Abordarea holistica a greturilor si varsaturilor in sarcina este de fapt cheia catre o nastere frumoasa si implinitoare. Intr-o sarcina nu trebuie sa mananci covrigi sau sa vomiti de la un pahar de apa, ci mai degraba sa gasesti raspunsuri la aceste intrebari, care iti creeaza conflicte mentale necontenit:

DE CE ANUME MI-ESTE FRICA?

– ca mi se schimba viata?
– ca mi se schimba corpul?

– ca va trebui sa renunt la job?
– ca trebuie sa-mi pun cariera pe pauza pentru vreo 2 ani cel putin?

– ca vin spre mine prea multe responsabilitati?

– ca nu voi fi o mama buna?
– ca imi pierd libertatea?
– ca nu voi face fata noilor provocari?

CE MI-ESTE GREU SA “INGHIT” sau SA “DIGER”?

Ufffff…ce intrebari grele, asa-i? Oricarei viitoare mamici ii trec prin minte tone de intrebari sau indoieli de tot felul.

Ca sa te linistesti emotional intr-o mare de sentimente contradictorii si coplesitoare, iti recomand un ghid, care sa-ti usureze povara.

Te pot ghida cu blandete prin aceasta calatorie fascinanta a celor noua luni de magie din corpul tau, pentru ca tu si partenerul tau sa fiti pregatiti pentru orice fel de nastere, chiar si una pe bancheta din spate a masinii.

Iti recomand un MASTERCLASS cu Ditta Depner, pentru cea mai complexa si completa pregatire emotionala, psihica si fizica a cuplului pentru NASTERE.

#dittadepner #sarcina #nastere #cezariana #traume #depresie #fricadenastere #nasterenaturala #nastereinapa #nastereanaturala #nasterea #nastereainpandemie #nastereainapa #nasterecublandete #nastereincuplu #renastereafemeii #prenatal #mama #baby #vindecanasterea #schimbamnasterea #renaștereacudittadepner

Vezi și

Cand bebe vrea sa se nasca in masina, in drum spre maternitate

Am avut norocul sa-mi întâlnesc minunatul soț, apoi sa fim aleși de bebe și să participăm împreună, in octombrie 2022, la MASTERCLASS-ul Renașterea, ținut de tine.

Call Now Button