Greturile si varsaturile in sarcina nu vin de la BEBE

Greturile si varsaturile in sarcina nu vin de la BEBE, ci de la propriile amintiri si temeri subconstiente.

De aceea, o sarcina este oportunitatea perfecta a femeii, sa isi constientizeze fricile, sa-si exploreze propria nastere si sa recunoasca ce s-a intamplat atunci, cand ea a fost in pantecul mamei sale.

Pentru ca de acolo pleaca toate cele nestiute, adica cele necunoscute de mintea noastra constienta.

❤️❤️❤️

Abordarea holistica a greturilor si varsaturilor in sarcina este de fapt cheia catre o nastere frumoasa si implinitoare. Intr-o sarcina nu trebuie sa mananci covrigi sau sa vomiti de la un pahar de apa, ci mai degraba sa gasesti raspunsuri la aceste intrebari, care iti creeaza conflicte mentale necontenit:

DE CE ANUME MI-ESTE FRICA?

– ca mi se schimba viata?
– ca mi se schimba corpul?

– ca va trebui sa renunt la job?
– ca trebuie sa-mi pun cariera pe pauza pentru vreo 2 ani cel putin?

– ca vin spre mine prea multe responsabilitati?

– ca nu voi fi o mama buna?
– ca imi pierd libertatea?
– ca nu voi face fata noilor provocari?

CE MI-ESTE GREU SA “INGHIT” sau SA “DIGER”?

Ufffff…ce intrebari grele, asa-i? Oricarei viitoare mamici ii trec prin minte tone de intrebari sau indoieli de tot felul.

Ca sa te linistesti emotional intr-o mare de sentimente contradictorii si coplesitoare, iti recomand un ghid, care sa-ti usureze povara.

Te pot ghida cu blandete prin aceasta calatorie fascinanta a celor noua luni de magie din corpul tau, pentru ca tu si partenerul tau sa fiti pregatiti pentru orice fel de nastere, chiar si una pe bancheta din spate a masinii.

Iti recomand un MASTERCLASS cu Ditta Depner, pentru cea mai complexa si completa pregatire emotionala, psihica si fizica a cuplului pentru NASTERE.

#dittadepner #sarcina #nastere #cezariana #traume #depresie #fricadenastere #nasterenaturala #nastereinapa #nastereanaturala #nasterea #nastereainpandemie #nastereainapa #nasterecublandete #nastereincuplu #renastereafemeii #prenatal #mama #baby #vindecanasterea #schimbamnasterea #renaștereacudittadepner

Vezi și

Ce este ORA MAGICA?

Ce este ORA MAGICA? Intalnirea cu bebelusul tau! Stiai, ca este cea mai importanta intalnire din viata ta? Stiai ca, exact in acel MOMENT MAGIC, in acele CLIPE pline de MIRAJ, adica in primele doua ore dupa nastere se intampla un sir de momente foarte importante?

Call Now Button