Fertilitatea este despre acceptul celor 3 suflete implicate

Copiii sunt un Dar Dumnezeiesc!
Ei apar cand le vine vremea, si nu cand vrem noi, parintii.
Pentru ca, asa ca si tine, un alt Suflet alege momentul oportun, parintii potriviti si destinul necesar evolutiei.
#dittadepner
Aici intervine partea care socheaza si ne trezeste din ILUZIA unei lumi, care, noroc ca nu ne indeplineste toate dorintele intotdeauna.
Viata vine intotdeauna cu lectii, pentru ca avem mare nevoie de ele. Iar maiestria noastra ar fi, sa observam de ce nu se intampla ceea ce vrem noi, in acest moment.
#conceptieconstienta
Exista cu siguranta un motiv pentru care acel copil atat de dorit nu vine acum. Iar lectia noastra este sa acceptam aceasta realitate.
#fertilitateholistica
Intre timp putem investiga ce se afla in spatele acestei experiente si ce vrea viata sa ne arate sau sa ne invete: oare ar fi util sa ne schimbam perspectiva?
Sunt absolut convinsa ca acei copii care se lasa asteptati fac asta cu un scop. In orice caz, ei isi pregatesc parintii pentru venirea lor.
Sunt atatea de vindecat, doar sa ne indreptam privirea catre noi insine si sa exploram, ce vrem sa le daruim de fapt acestor copii, pe care ii chemam in viata?
#vindecanasterea
Cu siguranta nu vrem sa le “daruim” problemele noastre si nici ranile noastre nevindecate.
Deci avem treaba. #renastereacudittadepner
Te invit sa explorezi ceea ce mai ai de vindecat in viata ta, in cadrul workshop-ului de CONCEPTIE CONSTIENTA pe care il voi sustine in 20-21 martie. Prinde ultimele locuri la acest seminar care iti va schimba intreaga viata.
:dittadepner.ro

Vezi și

Asa arata NASTEREA implinitoare!

Asa arata NASTEREA implinitoare! Femeia imputernicita! O forta a Naturii, in momentul cel mai intens din viata ei! Asa arata un nou-nascut! Dada, mai priveste o data aceasta imagine. Asa de mov! Atata de mov!

Call Now Button