Experienta nasterii poate fi la fel de frumoasa ca si aceasta poza superba a unei trompe uterine…

Experienta nasterii poate fi la fel de frumoasa ca si aceasta poza superba a unei trompe uterine, care absoarbe si poarta fiecare ovul creat o data la aproximativ 28 de zile.
#dittadepner
Ce trebuie sa stii, ca sa ai parte de o nastere frumoasa si implinitoare?
Tot ceea ce nu ai invatat in vreo scoala despre fiziologia unei nasteri, de cum trupul unei femei stie sa-si aduca pe lume pruncul.
#renaștereacudittadepner
Aceasta calatorie de cativa centimetri din interior spre exterior, poate fi cea mai mare aventura a vietii tale.
Experienta este pur hormonala, pentru ca acesti hormoni vor da ritmul si avansarea nasterii, iar din aceasta cauza cel mai important aspect la o nastere, sunt emotiile si ceea ce simte femeia in acele momente.
Cu cat ea este mai linistita, increzatoare, calma, focusata si in legatura profunda cu bebelusul ei, cu atat nasterea va fi mai usoara si mai cursiva.
#nastereinapa
Sunt multe modalitati prin care orice cuplu isi poate usura aceasta tranzitie a copilasului din uter in aceasta lume.
Una dintre cele mai importante este vindecarea si rezolvarea traumelor pre-si post-natale din propria viata, tocmai ca sa nu mai dai aceste experiente negative mai departe, urmatoarei generatii.
#vindecareanasterii
Toate aceste informatii le vei primi la cursul online intensiv de 4 zile, de pregatire pentru nastere, in care tu si partenerul tau veti parcurge transformari importante, care vor pune intreaga voastra relatie pe baze mai solide, pentru urmatoarea etapa.
Va fi cel mai important curs de pregatire, care iti va schimba nu doar nasterea, ci si viata in bine, cu bucurie si entuziasm.
#dittadepner

Vezi și

Cand bebe vrea sa se nasca in masina, in drum spre maternitate

Am avut norocul sa-mi întâlnesc minunatul soț, apoi sa fim aleși de bebe și să participăm împreună, in octombrie 2022, la MASTERCLASS-ul Renașterea, ținut de tine.

Call Now Button