❤️ESENTIALE❤️ pentru sarcina si nastere si dupa.

Greturi
varsaturi
crampe, carcei?
dureri
picioare umflate
frici
blocaje psihice…?
Nu trebuie sa-ti traiesti sarcina astfel!
Ajuta-te cu aceste blend-uri de uleiuri esentiale si incepe sa te informezi urmarind filmuletele despre sarcina si nastere.
https://www.youtube.com/channel/UCt-vmRdmpfk51zoR0VivxwQ
Va fi combinatia perfecta pentru o nastere frumoasa si implinitoare.
PENTRU CA MERITI !
~~~~~~~~~
❤️ESENTIALE❤️
pentru sarcina si nastere si dupa.
Va anunt cu entuziasm ca m-am apucat din nou de alchimie 😉 la cererea insistenta a burticilor de la curs.
Am “alchimizat” cateva blend-uri cu uleiuri esentiale pure de grad terapeutic doTerra, care ajuta foarte eficient in sarcina, la nastere si in perioada post partum.
~~~~~~~~
1. BLEND ptr GRETURI:
Diminueaza greturile, contra varsaturilor, arsurilor si a oricaror forme de neacceptare a schimbarii care vine odata cu sarcina, cat si un excelent companion pentru raul de masina, avion sau calatorii;
Se aplica 1 picatura la incheietura palmelor, se inhaleaza sau se foloseste direct in zona din spatele urechilor.
2. BLEND ptr CRAMPE MUSCULARE:
Calmantul eficient al carceilor in orice zona corporala. Se aplica 2-3 picaturi direct pe zona afectata si se maseaza.
3. BLEND contra DURERII:
Diminueaza considerabil senzatia de durere in zona bazinului, a burticii sau a spatelui in timpul travaliului; foarte eficient si testat contra durerilor de cap sau de orice fel. Se aplica local, direct pe zona afectata si se maseaza.
4. BLEND contra BLOCAJULUI PSIHIC:
Ajuta la deblocarea travaliului si a nasterii in momente de stress intens sau in cazurile mai atipice de emotii inconstiente care stopeaza dilatatia. Se aplica la incheitura palmei, se inhaleaza sau se foloseste in zona din spatele urechilor.
5. BLEND contra FRICII:
Ajutor in momente de panica sau frica in timpul nasterii, cand simtiti ca nu mai puteti face fata si va cuprinde teama ca nu o sa rezistati fizic si aveti impresia ca nu veti face fata. Se aplica la incheitura palmei, se inhaleaza sau se foloseste in zona din spatele urechilor.
6. BLEND contra EPUIZARII FIZICE:
Ajuta la recuperarea tonusului vital, in travalii lungi, epuizante sau dupa nastere, in primele luni de acomodare cu nesomnul si viata cu un nou-nascut. Se aplica la incheitura palmei, se inhaleaza sau se foloseste in zona din spatele urechilor.
7. BLEND contra PICIOARELOR UMFLATE:
Ajuta la calmarea presiunii in picioare sau in zonele predispuse in timpul sarcinii la umflare. Se aplica 2-3 picaturi direct pe zona afectata si se evita statul excesiv in picioare.
8. BLEND DE RELAXARE:
Ajuta la relaxare dupa momente stressante, tensionate, incarcate, sau ca remediu calmant in travaliu sau expulzie. Se aplica 2-3 picaturi direct pe incheieturi sau in spatele urechii si se inhaleaza.
~~~~~~
Blend-urile au ca si baza ulei fractionat de cocos doTerra care intra foarte rapid in piele, nu rancezeste si nu pateaza.
~~~~~~~
Detalii in privat despre livrare cu curierul in toata tara pe mail ditta@dittadepner.ro

Vezi și

Ce este ORA MAGICA?

Ce este ORA MAGICA? Intalnirea cu bebelusul tau! Stiai, ca este cea mai importanta intalnire din viata ta? Stiai ca, exact in acel MOMENT MAGIC, in acele CLIPE pline de MIRAJ, adica in primele doua ore dupa nastere se intampla un sir de momente foarte importante?

Call Now Button