Era cat pe-aci sa nasc acasa!

“Ditta am reusit aseara sa nasc natural!
Bebelusul s-a grabit sa vina la 39 saptamani.
Am ajuns cu dilatatie maxima la spital, m-au intrebat daca am avut doula acasa de am stat pana in ultima clipa.
Contractiile au inceput seara la 19:30 si la 01:00 eram la spital cu ele din 3 in 3 min, n-au fost regulate, au sarit de la 20-30 min la 10 min, apoi direct la 5 min si era cat pe ce sa-l nasc acasa.
Travaliul l-am gestionat foarte bine cu exercitiile de respirat invatate la cursul “Renasterea”, am avut un sot curajos ce m-a sustinut pana in ultima clipa.
Am intrat in apa la 01:30 si la 02:07 s-a nascut baietelul nostru, cu mana la ureche a vrut sa iasa, natural si fara interventia cadrelor medicale, cu ora magica, cu taierea cordonului ombilical de catre tata.
E un copil linistit, ce a fost adus pe lume cu blandete, fara sa fie atins de nimic, de nici un ac, vernixul l-a absorbit in intregime, a fost cantarit si adus inapoi la sanul meu, a respirat fara nici o problema din prima clipa, a fost atasat la san si a supt f bine.
Cred ca asta e secretul unui prunc linistit..
Toata lumea s-a minunat cat de repede s-a nascut si ce frumos s-a desfasurat totul.
O echipa minunata aici la marernitatea ISIS Constanta, si tu si mai minunata pentru tot ce ne-ai invatat si sa stim sa cerem din partea cadrelor medicale.
Iti multumim pentru tot si te salutam pe acelasi sistem, cu manuta sus!”
Ramona C.

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button