De ce nu mai nastem natural?

De frica!

Nu mai nastem natural dintr-o oarecare obisnuinta de a vedea la televizor, cum femeile nasc cu frica si groaza, din fals mediatizata viata a “vedetelor” care aleg operatia.

Nu mai avem curaj sa nastem natural din cauza colegelor de birou, sau a prietenelor noastre, care ne impartasesc povesti horror despre nasteri terifiante.

Nu mai nastem natural dintr-o falsa comoditate si, de cele mai multe ori, pentru ca lasam nasterea in mainile altcuiva, care consideram ca se pricepe mai bine.

❤️❤️❤️

Nasterea este a corpului femeii si s bebelusului si nu a unui spital, a unui sistem, nu a unui doctor sau a unei moase.

Nasterea este experienta cea mai transformatoare a femeii ca si mama.

In plus, copilul are dreptul sa-si aleaga ziua de nastere, asa cum fiecare dintre noi si-a ales-o deja pe a lui.

Cand dispare frica aceea agonizanta a nasterii, apare intelegerea ca fiziologia nasterii functioneaza precum digestia.

Functioneaza oricum, nu trebuie sa te gandesti la ea, ca ea sa se petreaca. Ea pur si simplu are loc.

Nasterea, atata timp cat nu este bruiata, se petrece in cel mai frumos mod posibil, atat pentru mama cat si pentru copilas.

Da, frica dispare atunci cand mintea intelege ca nasterea nu este o experienta inspaimantatoare, ci este ceva firesc, ce poate fi trait cu intensitatea unei experiente care te va transforma in primul rand pe tine, ca si femeie.

Aceasta transformare este necesara, pentru a putea activa, din strafundurile fiintei tale, arhetipul mamei, cel al protectoarei vietii, cel al iubirii neconditionate pe care o vei simti fata de bebelusul tau, care va avea nevoie de tine ca de aer, cel putin in primii 2-3 ani de viata.

Pregateste-te emotional pentru nasterea copilului tau si ofera-i un BUN VENIT asa cum se cuvine, cu multa iubire, consideratie si respect.

Pentru ca nasterea este sacra, magica si miraculoasa si este un cumul de prime impresii minunate asupra acestei lumi pentru bebelusul tau. Ofera-i pacea, relaxarea si dragostea pe care o merita orice inceput frumos.

Protejeaza miracolul vietii.
Pregateste-te pentru acest miracol cu Ditta Depner la un MASTERCLASS care iti va transforma viata, nu doar nasterea.

Ditta Depner

Vezi și

Cand bebe vrea sa se nasca in masina, in drum spre maternitate

Am avut norocul sa-mi întâlnesc minunatul soț, apoi sa fim aleși de bebe și să participăm împreună, in octombrie 2022, la MASTERCLASS-ul Renașterea, ținut de tine.

Call Now Button