Cursul care m-a ajutat cel mai mult in viata

Cu siguranta cursul de care sunt cea mai mandra din toata viata mea, cursul care m-a ajutat cel mai mult in viata, in cel mai concret si practic mod.

Cursul unde am invatat tot ce trebuia sa stiu despre cum sa nasc (mda …ceea ce ar trebui sa fie natural si de la sine inteles .. ca la toate mamiferele, noi trebuie sa reinvatam).

Toate informatiile pe care ar fi trebuit sa le primesc de la doctorii, care luna de luna isi luau cotizatia si niciodata, dar niciodata nu m-au invatat absolut nimic despre ce ar trebui sa ma ajute la nastere, ce m-ar incurca, ce ar bloca nasterea …. absolut, dar absolut nimic!

Nicio metoda, nicio tehnica … nimic!

Probabil am fost eu ghinionista si voi .. nu (although I doubt it).

Daa, costa bani …asa e! Dar sunt pentru O VIATA, pentru viata si Dumnezeule …merita toti banii!

Si acum ma intristez cand recomand acest curs si lumea are alte prioritati si ulterior aud povestea nasterii si toate traumele pe care ulterior incercam sa ni le vindecam.

Da, imi pot da cu parerea pentru ca pot face diferenta intre o nastere fara aceste informatii si una implinitoare,minunata, pe care chiar as retrai-o macar 1 data in fiecare luna! 😃😃😍😍😍

Deci luati-o pe scurtatura si luati legatura cu Ditta Depner! ❤️

Ada si Zozo S.

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button