Cum sa vindeci depresia postnatala

Cu bucurie va anunt ca am realizat un interviu cu ajutorul Gratiellei Marineata, despre un subiect foarte sensibil si delicat:
TRAUMELE cu care raman peste 65% dintre femei, DUPA NASTERE si mai ales depresia careia trebuie sa-i faca fata, de cele mai multe ori, cu lacrimi si deznadejde in linistea si singuratatea noptii, cand restul lumii doarme.
💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
In acest LIVE, vorbesc despre pasii simpli pe care ii poti intreprinde chiar si de una singura, in calatoria vindecarii acestei experiente traumatizante, care te afecteaza pe tine si in egala masura si pe pruncul tau.
Daca insa, observi ca ai nevoie de mai multa ghidare, poti cere ajutor, si te vom primi cu drag in grupurile noastre ghidate spre vindecare.
💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
Tocmai ca sa-ti vin in ajutor, draga mamica trista si coplesita, am creat un parcurs special, ca o sezatoare vindecatoare.
Cursul Vindecă-ți Trauma Postnatala te ajută să redevii TU și să te bucuri că ai devenit mamă.
În numai 6 săptămâni, cu cate o intalnire de 3 ore la fiecare saptamana, vei putea sa te bucuri din nou de viata, de bebelusul tau si de tine, in noua postura de proaspata mamica.
Ce înveți:
• exerciții de introspecție
• exerciții practice de alchimizare a emoțiilor negative
• să te înțelegi pe tine însăți
• să identifici și să extragi beneficiile din această experiență
• cum să-ți „asculți sufletul” și să-ți găsești rostul în viață
• să ieși din starea de „supraviețuitoare” a nașterii
• să redevii o femeie integră, echilibrată psiho-emoțional
• metode de vindecare a traumelor copilului din timpul nașterii
Dupa acest parcurs, timpul petrecut cu bebelușul tău va fi în sfârșit așa cum trebuie să fie: plin de bucurie, zâmbete, gângureli gingașe, iubire nemăsurată, pentru ca ai reusit sa integrezi experienta nasterii si ai reusit sa lasi in urma, depresia care te-a coplesit.
Locurile la aceasta SEZATOARE VINDECATOARE sunt limitate, tehnicile și exercițiile pe care le vom face împreună se fac în cerc restrâns.
Dacă te înscrii azi, ai un loc asigurat la urmatoarea grupa, care incepe o data la 2 luni. Completează formularul din acest link:

Vindecarea traumei postnatale 18mai2021 – ONLINE, IN DIRECT cu Ditta Depner


PS. Ai modalități foarte flexibile de achitarea taxei de curs, detalii pe link-ul de înscriere.
Dacă ai prietene care au născut traumatizant de curând, trimite-le aceasta informatie, poate le va ajuta se revina la o viata traita cu bucurie si entuziasm.
Multumesc,
:dittadepner.
Fondatorul conceptului Renasterea
Educator holistic prenatal Renasterea
Terapeut specializat in traume pre- si postnatale

PS. Orice trauma poate fi vindecata, oricat de adanca ar fi fost. Pentru asta, iti garanteaza o femeie care a reusit sa se vindece de multe…
#dittadepner

Vezi și

Asa arata NASTEREA implinitoare!

Asa arata NASTEREA implinitoare! Femeia imputernicita! O forta a Naturii, in momentul cel mai intens din viata ei! Asa arata un nou-nascut! Dada, mai priveste o data aceasta imagine. Asa de mov! Atata de mov!

Call Now Button