Cum m-au ajutat video-urile tale de pe youtube

Dumnezeu a comunicat cu mine prin tot ce am invatat de la tine
Draga Ditta nu mai stiu cum sa iti multumesc.
Nu am cumpărat niciun curs de la tine dar am inceput sa ma uit la videorile tale inca din vară, te-am ascultat foarte curioasă si cu mare atenție chiar de mai multe ori același video, sau cred ca pe toate le-am văzut de vreo 2 -3 ori.
Marți 26.01 am intrat in travaliu fara nicio frică, de fapt in toata sarcină nu am avut nicio frică de nastere.
Am avut asa mare incredere in corpul meu si am lăsat sa se întâmple totul de la sine.
In timpul travaliului ma concentram doar pe respiratie si ii m-am pus de acord cu bebelusul meu sa facem o echipă bună si exact asa a fost.
Am colaborat si totul a fost perfect, inca nu am încetat sa ii multumesc bebelusului pentru toata treaba buna pe care a facut-o.
10 ore de travaliu + 1:30 de împins… a fost ca o poveste, as mai naste si maine odata.
Mulțumesc Ditta, multumesc ca m-ai învățat ce înseamnă nasterea si ce se întâmplă cu corpul meu, ca m-ai învățat să colaborez cu bebelușul meu, sa-l ascult si sa ma conectez la el.
Am invatat de la tine sa nu imi fie frică si sa accept ceea ce se întâmplă. Am avut si norocul să nasc in italia unde mi-au fost respectate toate dorințele, am avut o nastere implinitoare.
Gandindu-ma la toata experienta mea si din timpul sarcinii, Dumnezeu a comunicat cu mine prin tine si l-am văzut si prin moașa care m-a asistat la naștere .
❤infinite multumiri
Larisa R.

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button