Copiii sunt un Dar Dumnezeiesc!

Ei apar cand le vine vremea, si nu cand vrem noi, parintii.
Pentru ca, asa ca si tine, un alt Suflet alege momentul oportun, parintii potriviti si destinul necesar evolutiei.
Iluzia pe care o cream noi oamenii in jurul acestui subiect este ideea de “copilul MEU”!
Pentru ca, noi oamenii, ne-am învățat să VREM! Vrem lucruri, obiecte, si chiar si copii, pentru că ni se cuvin, chiar aici si acum.
Aici intervine partea care socheaza si ne trezeste din ILUZIA unei lumi, care, noroc ca nu ne indeplineste toate dorintele.
Viata vine intotdeauna cu lectii, pentru ca avem mare nevoie de ele. Iar maiestria noastra ar fi, sa observam de ce nu se intampla ceea ce vrem noi, in acest moment.
Exista cu siguranta un motiv pentru care acel copil atat de dorit nu vine acum. Iar lectia noastra este sa acceptam aceasta realitate.
Intre timp putem investiga ce se afla in spatele acestei experiente si ce vrea viata sa ne arate sau sa ne invete: oare ar fi util sa ne schimbam perspectiva?
Sunt absolut convinsa ca acei copii care se lasa asteptati fac asta cu un scop. In orice caz, ei isi pregatesc parintii pentru venirea lor.
Sunt atatea de vindecat, doar sa ne indreptam privirea catre noi insine si sa exploram, ce vrem sa le daruim de fapt acestor copii, pe care ii chemam in viata?
Cu siguranta nu vrem sa le “daruim” problemele noastre si nici ranile noastre nevindecate.
Deci avem treaba.
Sunt atatea lucruri minunate pe care le poti face chiar si atunci cand nu ai copii tai, ca doar copiii nu sunt “proprietatea” noastra, sunt copiii acestei lumi care vin cu misiuni importante si cu care s-ar putea sa ni se intersecteze drumurile.
Si pentru acest lucru putem fi imens de recunoscatori.
Te invit sa explorezi ceea ce mai ai de vindecat in viata ta, in cadrul workshop-ului de CONCEPTIE CONSTIENTA pe care il voi sustine curand. Prinde ultimele locuri la acest seminar de 2 zile, care iti va schimba viata.
Detalii aici: Curs Conceptie Constienta.

Vezi și

Circulara de cordon nu este indicatie de cezariana.

Sa nu mai aud, ca va lasati pacalite ca nu puteti naste natural cu circulara de cordon.

Call Now Button