BURICUL – CENTRUL UNIVERSULUI NOSTRU

Buricul nostru numit si Nabhi, este un cadou incredibil pe care ni l-a oferit Creatorul nostru.
Conform științei, prima parte creată după concepție este buricul. După ce este creat, este atașat de placenta mamei prin cordonul ombilical.
Toate vasele de sange importante sunt conectate la buricul nostru, ceea ce îl face punctul central al corpului nostru. Ombilicul este viața însăși!
Prin ombilic, embrionul se va insufleti si va porni primele batai ale inimii, activate de fluxul sanguin.
Punctul “Pechoti” se află în spatele ombilicului si are peste 72.000 de vene.
DE CE SĂ PUNEM ULEI ÎN BURIC?
Ombilicul tău are capacitatea de-a detecta ce vene s-au uscat sau care numai functionează corect, și punând ulei, acei nervi se deschid și așa are loc regenerarea și vindecarea.
Atenție uleiurile să fie naturale, nu sintetice, că altfel există pericol de intoxicatie. Deasemenea uleiurile cateodata trebuie diluate in ulei purtator, pentru a nu arde pielea sensibila a buricului.
Aplicarea uleiului esential de tămâie pe ombilic vindecă ochii uscați, vederea slabă, pancreasul, buzele crapate, menține fața strălucitoare, părul mai sănătos, pentru dureri de genunchi, frisoane, letargie, dureri articulare și piele uscată, probleme gastro intestinale, alergii, dureri de cap si dureri de spate.
Aplicați ulei de neem în buric, pentru a scăpa de cosurile rebele și acnee.
Aplicați ulei de migdale în buric, pentru a obține o față strălucitoare si luminoasă.
Aplicați ulei de muștar în buric, pentru a îndepărta buzele uscate, și crăpate. De asemenea, vă va menține intestinele în mișcare pentru a ucide bacteriile dăunătoare. Chiar funcționează ca o dezintoxicare ușoară.
Păstrați o bilă de bumbac îmbibată cu brandy (alcool) în buric, pentru a ameliora durerile menstruale și crampele.
Uleiul de susan este folosit pentru tot felul de dureri articulare. Este cunoscut și pentru întărirea oaselor. Mulți părinți în antichitate foloseau astfel de remedii pentru copiii lor în fiecare seară la culcare.
Folosește o cantitate egală de ulei de muștar și ghimbir pentru tulburări de stomac, balonare, greață și probleme digestive.
Aplicați ulei de măsline sau de nucă de cocos pentru a vă îmbunătăți fertilitatea.
Uleiul de cimbru este antispasmodic, ajută la relaxarea arterelor și venelor, reducând tensiunea arterială și stresul asupra inimii. De asemenea, poate ajuta la întărirea și tonifierea mușchilor inimii.
Ca un diuretic, uleiul de cimbru vă poate ajuta organismul să elimine excesul de apă, sare și toxine din corp, ajutând cu greutate, presiune arterială, digestie și multe altele.
Uleiul de cimbru este un expectorant, ceea ce înseamnă că poate ajuta la eliminarea mucusului din căile respiratorii și plămâni.
Pentru o piele uscată:
Noaptea înainte de culcare, puneți 3 picături de ulei de muștar în buric și masați usor în jurul buricului.

Vezi și

Cand bebe vrea sa se nasca in masina, in drum spre maternitate

Am avut norocul sa-mi întâlnesc minunatul soț, apoi sa fim aleși de bebe și să participăm împreună, in octombrie 2022, la MASTERCLASS-ul Renașterea, ținut de tine.

Call Now Button