Asa arata izbanda unei nasteri implinitoare

Asa arata izbanda unei nasteri implinitoare. Femeia straluceste si starea ei de euforie se transmite tuturor celor care au fost alaturi de ea, in acele momente.

#renastereacudittadepner

Astfel, taticul poate simti si el mirajul nasterii. Dar, ca sa ajunga acolo, trebuie ca amandoi sa fie pregatiti emotional si psihic, pentru ca NASTEREA ESTE INTENSA, si emotional foarte provocatoare.

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Ai nevoie ca si tu, cat si partenerul tau, sa isi pastreze calmul si increderea, ca sa poti trece de astfel de momente INTENSE cu bine.

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Pregatirea pentru nastere nu implica doar tehnici de respiratie si exercitii de dominarea durerii.

In spatele fiziologiei nasterii se afla o intreaga orchestra hormonala care reflecta starile emotionale ale celor doi viitori parinti, in acele momente.

Iar in afara dansului hormonal dintre bebelusul din pantec si trupul femeii, se mai manifesta din subconstient si toate fricile, temerile, trairile inconstiente de la propria conceptie si nastere.

De aceea foarte multe mamici se blocheaza in timpul travaliului, blocand dilatatia sau expulzia, fara vreun motiv real medical. Totul este pe fond emotional/hormonal. Pentru ca mecanismul este unul de cauza/efect. Ceea ce se intampla la nivel psihic, se reflecta instantaneu in fizic, pe corp.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

In pregatirea pentru nastere, abordez mai ales acest subiect, pentru ca exista o stransa legatura intre propriile noastre traume pre- si perinatale, care trebuie dizolvate, si nasterea copilului nostru.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Te astept cu drag la un MASTERCLASS experiential de 5zile online, cu #dittadepner , in care sa inveti ce si cum sa faci, ca sa poti avea o nastere frumoasa si implinitoare.

MASTERCLASS cu Ditta Depner de 5 zile de pregatire pentru nastere, ONLINE, 1-2-3 si 8-9-10 OCTOMBRIE 2021

#dittadepner
#vindecanasterea #schimbamnasterea #stopviolentaobstetrica #nastere #sarcina #cezariana #mama #bebe #nastereinapa

Vezi și

Circulara de cordon nu este indicatie de cezariana.

Sa nu mai aud, ca va lasati pacalite ca nu puteti naste natural cu circulara de cordon.

Call Now Button